LG oficiálně oznámilo modely Optimus L3 II, L5 II a L7 II

16

Jihokorejské LG nakonec nepočkalo na barcelonský veletrh a druhou generaci modelů Optimus L oznámilo již nyní. Sdíleným prvkem pro všechny modely bude podpora dvou SIM karet. Jako první se na trh dostane Optimus L7 II, zbývající dva zástupci budou brzy následovat.

Nejvíce prostoru tedy v tomto článku dostane Optimus L7 II. Design je nakonec odlišný od původně uniklých fotografií a více se přibližuje první generaci. Právě hranaté tvary se uživatelům líbily a navíc se tak LG odlišovalo od svého jihokorejského rivala. Rozměry se vyhouply na 121,5 x 66,6 x 9,7 milimetrů, hovoříme-li o verzi pro jednu SIM kartu. Dual SIM verze naroste na výšku o dalších 0,7 milimetrů. Hmotnost prozatím známa není.

LG Optimus L Series II. generace

LG Optimus L7 II je vybaven 4,3palcovým IPS displejem s rozlišením 800 x 480 pixelů. O plynulý chod se postará dvoujádrový procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 s taktem 1 GHz. Dostatečně se jeví 768 MB RAM. Interní paměť zakotvila na 4 GB a bude ji možné rozšířit paměťovými kartami. Nadprůměrně vypadá fotoaparát s rozlišením 8 megapixelů, automatickým ostřením a LED diodou. Rozlišení videa známo není, nicméně půjde zřejmě o 720p. Nechybí ani čelní kamerka s VGA rozlišením.

Použitý operační systém bude samozřejmě Android, konkrétně ve verzi 4.1 Jelly Bean. Příjemné překvapení přichází s baterií, která nabídne nadprůměrnou kapacitu 2460 mAh. LG Otpimus L7 II se začne prodávat již tento týden v Rusku. Cena zatím oznámena nebyla. Nový model každopádně bude k vidění na MWC 2013, kde ho také vyzkoušíme.

LG Optimus L7 II - specifikace

  • Rozměry: 121,5 x 66,6 x 9,7 milimetrů
  • Displej: 4,3", IPS, 800 x 480 pixelů
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon MSM8255 dual-core 1 GHz
  • Paměť: 768 MB RAM, interní 4 GB, paměťové karty
  • Systém: Android 4.1 Jelly Bean
  • Fotoaaprát: 8 Mpx, AF, LED dioda, přední VGA

Krátce ještě k dalším modelům, tedy Optimusu L3 II a L5 II. Oba dva výrobce potvrdil a známe také jejich podobu. Opět se drží spíše hranatějších tvarů. Kompletní představní obou modelů proběhne v následujících dnech. Prozatím víme, že Optimus L3 II nabídne 3,2palcový QVGA IPS displej a baterii s kapacitou 1540 mAh. Výše postavený Optimus L5 II už nabídne 4palcový displej s WVGA rozlišením a baterií o kapacitě 1700 mAh. Oba modely budou rovněž dostupné ve variantě s dvěma sloty pro SIM karty.

Zdroje: lgnewsroom.com

Diskuze ke článku
RV
Ani kdyby byli aspoň slušně cenově dobré.. nikdy bych si je nekoupil...
Kostik
Tak to já bych si za slušný peníze jeden z nich i koupil.Lepší než sony.
Spytihnef
máte tam chybičku, ve specifikaci máte 4 palcový displej, má být 4,3 palce
pecan
A L9 II nebude?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze