LG Optimus Black: známe cenu a dostupnost

LG Optimus Black patří mezi očekávané novinky, především díky premiéře svého dotykového displeje s technologií NOVA, která avizuje především vynikající podání jasu a nízkou energetickou náročnost na spotřebu baterie. Ale ani ostatní funkční výbava není zanedbatelná.

Nedávno jsem již v jednom článku zmínil, že nový Optimus Black vstoupí v první dekádě do prodeje ve Velké Británii. Nyní ale víme i konkrétní cenu, která se bude pohybovat v cenové relaci kolem 460 eur. V Asii se dočkají zákazníci například v Singapuru, kdy na tamní trhy vstoupí do prodeje v dubnu za předpokládanou cenu 430 eurr. Novinka by se měla objevit ve Velké Británii u tamního operátora T-Mobile i za dotovanou cenu 25,54 liber a její naskladnění je plánováno v nejbližších týdnech. Ve volném prodeji, čili bez závazku, jej nabízí prodejce Expansys za cenu 460 eur, termín naskladnění je 18. dubna.

LG Optimus Black
Čtěte: LG Optimus Black: jasný NOVA displej ve štíhlém těle

Optimus Black nabídne 4" dotykový displej IPS se zobrazovací technologií NOVA, která se chlubí unikátními zobrazovacími schopnostmi. O svižné reakce se postará 1 GHz jednojádrový procesor. V zařízení běží operační systém Android 2.2 a plánovanou aktualizací na 2.3 Gingerbread. Fotoaparát, umístěný na zadní straně, nabídne rozlišení 5 MPx spolu s autofocusem.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze