LG Optimus Black bude i v elegantní bílé variantě

4

LG Optimus Black, telefon s jedním s nejlepších mobilních displejů (NOVA) všech dob se bude kromě standardní černé barevné varianty prodávat také v elegantní bílé verzi.

LG Optimus Black - oficiální fotografie

Tip: čtěte také - Recenze LG Optimus Black – Nejštíhlejší ze štíhlých

Jihokorejské LG představilo bílou barevnou variantu smartphonu LG Optimus Black. Paradoxně tedy nyní LG nabízí bílý telefon, který nese název Black. Aby se to takto uživatelům nepletlo, LG bílou verzi smartzphonu přejmenovalo na Optimus White. Ta dodává telefonu v kombinaci s extra jasným IPS NOVA displejem punc luxusního a na první pohled mnohem dražšího přístroje.

LG Optimus Black bílá verze

Telefon se bude prodávat od 15. července ve Velké Británii, a to jak ve volném prodeji, tak i u operátorů Vodafone, Orange a O2. Další světové trhy by měly následovat v horizontu několika týdnů. Jen připomeneme, že koupí tohoto přístroje získáte moderní smartphone s gigahertzovým procesorem, s podporou HSDPA, Wi-Fi nebo navigace GPS. Nechybí také poměrně kvalitní 5 Mpx fotoaparát a hlavně operační systém Android ve starší verzi 2.2 Froyo, kterému se však brzy chystá update na novější 2.3. Telefon jsme v černé verzi již otestovali a naší podrobnou recenzi si můžete přečíst zde.

Technické parametry LG Optimus Black

Kompletní specifikace
Konstrukce122 × 64 × 9,2 mm, 109 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 4" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetTexas Instruments OMAP3630, CPU: 1×1 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 2 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostčerven 2011, 8 977 Kč

Zdroje: intomobile.com, unwiredview.com, phones4u.co

Diskuze ke článku
Jerec
Ono je to hezké, že se tak starají o vzhled. Raději bych ale viděl lepší optimalizaci systému, prohlížeče a správný poměr stran při natáčení videa, kvůli čemuž si ten telefon nekoupí třeba hodně lidí.
Ivan
Jerec: Když bys raději viděl lepší optimalizaci systému....Tak si kup napr. Galaxy S II nebo Note, mám Lg optimus black asi měsíc, nemůžužu si ho vynachválit, sem tam nějaké seknutí, displej je v pohodě, fotí to výborně.....Tak si ho nekoupí hodně lidí, tak si ho koupí jiní....Já si myslím, že za tu cenu to je hoodně dobrej výkon..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze