Bílý LG Optimus Black naživo: je to elegán

Úspěšný model vyšší střední třídy Optimus Black od LG se dočkal nové a pro mnohé elegantnější barevné varianty. Nově si ho můžete pořídit ve sněhobílém kabátu. Prohlédněte si fotogalerii a srovnání s černou variantou.

Na přelomu května a června se na našem trhu objevil LG Optimus Black. Sympatický zástupce vyšší střední třídy, který ve svém sice pouze plastovém těle ukrývá 1GHz procesor, 512 MB paměti RAM a operační systém Android 2.2 Froyo. Hlavním tahákem byla hloubka 9 milimetrů a především kvalitní NOVA displej s výborným jasem. Výrobce navíc tuto zajímavou výbavu podtrhl nízko posazenou cenou. Není proto divu, že výrobce připravil další barevnou variantu.

Čtěte: Recenze LG Optimus Black – Nejštíhlejší ze štíhlých

Bílá varianta se těší a bude těšit bezpochyby značné oblibě. Jde o příjemné zpestření v záplavě černých a šedých telefonů na aktuálním trhu. Krom jiné barvy však jiné změny neočekávejte. Snad jedinou praktickou výhodou bílé barvy je, že na ní nejsou skoro vidět otisky prstů, kterými černá varianta hodně trpí.

Kromě bílé a černé varianty Optimus Black existuje ještě růžová barevná varianta. Prozatím však není jisté, zda se ji v České republice dočkáme. LG však nevylučuje, že nedojde na nějakou speciální edici růžového Optimus Black. Nedočkáme se však dříve než příští rok.

Diskuze ke článku
Suchi
Nemá to byť náhodou LG Optimus White? Ale je veľmi pekný, krajší ako biely SGS II.
kuca1982
Nemá černá verze úpravu soft touch, která bílé variantě chybí (je lesklá)?
Kája
Dobrý den, dá se už LG Optimus Black koupit v bílé barvě u nás? Hledala jsem na netu, ale našla jen černo-bílou variantu (černý předek, bílá záda). Předem díky za info:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze