LG Optimus Black míří do Velké Británie k T-Mobilu

1

Smartphone LG Optimus Black v příštích týdnech vstoupí do prodejen operátora T-Mobile ve Velké Británii. Jedná o funkčně velmi vybavený telefon s premiérou technologie displeje NOVA. Operační systém je v režii Androidu 2.2.

V několika málo týdnech se mohou začít radovat zákazníci operátora T-Mobile ve Velké Británii, do jehož prodeje vstoupí žhavá novinka LG Optimus Black, jehož chloubou bude dotykový displej s IPS LCD panelem a technologií NOVA. LG se chlubí nejjasnějším displejem na trhu s výborným podáním černé a bílé barvy a aby toho nebylo málo, tak zároveň nabídne údajně též o 50 % nižší energetickou spotřebu v porovnání s LCD displeji technologie TFT. Úhlopříčka nového displeje bude 4".

Dalším esem v rukávu jsou samotné rozměry, které nemají moc velkou konkurenci. Tloušťka telefonu dosahuje pouhých 9,2 mm. Jedná se tak o jeden z nejštíhlejších chytrých telefonů na světě, především s operačním systémem Android. V útrobách pracuje dostatečně výkonný procesor o frekvenci 1 GHz. Operační systém Android bohužel nebude ve verzi 2.3 Gingerbread, ale pouze verze 2.2 Froyo. Výrobce se ale nechal slyšet, že updatu se dočkají uživatelé velmi brzy.

LG Optimus Black
TIP: Přečtěte si preview Optimusu Black

Zdroje: unwiredview.com