Windows Phone 7.8 možná dorazí mnohem dříve a nebudou poslední

Všichni majitelé telefonů se systémem Windows Phone 7.5 netrpělivě vyhlížejí příchod aktualizace na verzi 7.8, která přinese vítaná zlepšení. Microsoft zatím nikdy oficiálně termín nesdělil, ale nyní svitla naděje, že se dočkají již velmi brzy.

O plánované aktualizace se toho stále moc neví. Především nebylo jasné, kdy dojde k jejímu uvolnění a Microsoft také nikdy oficiálně zatím nevydal seznam vylepšení, která aktualizace přinese. Jako pravděpodobný se jevil termín na začátku příštího roku. Nyní se však zdá, že čekání bude přeci jenom kratší. Nokia a Microsoft pořádali v Singapuru tiskovou konferenci, která se sice věnovala primárně Windows Phone 8, avšak zaznělo také, že by aktualizace na verzi 7.8 měla být dostupná v řádech týdnů. Jinými slovy mnohem dříve, než se doposud odhadovalo. Windows Phone 7.8 je navíc údajně již ve fázi RTM a odeslána výrobcům telefonů. Update by tedy mohl dorazit opravdu brzy.

Čtěte: Windows Phone 7.8: další střípky informací o nových funkcích

V prezentačních materiálech, tentokrát v Německu, se navíc objevila zmínka o možné budoucí verzi, která by měla stát mezi Windows Phone 7.8 a Windows Phone 8. Označena sice je jako verze 7.X, avšak nabízí se zřejmě pouze číslovka 7.9. Automaticky se tedy vyrojily spekulace, že starší telefony se někdy v budoucnu ještě dočkají jedné aktualizace. Nokia se totiž například nechala slyšet, že podpora telefonů s Windows Phone 7 by totiž měla po aktualizaci na verzi 7.8 probíhat ještě 18 měsíců, což je ještě poměrně dlouhá doba. Možná se tak v budoucnu dočkáme ještě mnoha zajímavých novinek, které verzi 7 přiblíží blíže k verzi 8.

Zdroje: gsmarena.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Kujon
Hlavně ať vyřeší to odpojování wifi
ms
Souhlas
ING
na wp8 to uz vyriesili tak pochybujem ze to bude problem na 7.8

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze