LG Optimus 2X a Motorola Atrix: který je výkonnější? (2x video)

3

V dnešním článku se podíváme, jak dopadlo srovnání celkového výpočetního výkonu dvou horkých novinek s dvoujádrovým procesorem Tegra 2, LG Optimus 2X a Motorola Atrix 4G.

Dvojice ultra výkonných smartphonů v Benchmarkovém souboji
Tip: přečtěte si také naše podrobné představení Motoroly Atrix 4&nbspG a LG Optimus 2X

Letošní veletrh CES v Las Vegas byl mimo jiné i o přelomu v oblasti procesorů v malých mobilních zařízeních, které se výkonem přibližují klasickým počítačům před několika lety. Řeč je samozřejmě o použití dvou výpočetních jader v procesorech architektury ARM. Prvním takovým je čip Nvidia Tegra 2, který navíc obsahuje samostatný grafický procesor, který zvyšuje výkon oproti dnešním standardům o více než 30%. Tento chipset je srdcem dvojice zařízení, které proti sobě postavili zahraniční kolegové v testu.

Čtěte: LG Optimus 2X: dvoujádro naživo z CES 2011

Jedná se o vůbec první dual-core mobil LG Optimus 2X a Motorolu Atrix 4G s LTE a gigabajtem paměti RAM. Motorola získala v oblíbeném grafickém benchmarku Quadrant skóre 2500 bodů, LG Optimus 2X v totožném testu "pouze" 2300. To ovšem neznamená, že LG Optimus 2X není to nejlepší, co se dá na trhu sehnat. Stále, stejně jako Atrix 4G, výkonově vysoko převyšuje všechny aktuálně prodávané smartphony jako je Google Nexus S, HTC Desire HD či Motorola Droid X. Před tím, než si pustíte níže přiložená videa ještě dodáme, že Optimus 2X se brzy začne prodávat u americké pobočky T-mobile, Atrix 4G pak u operátora AT&T.

LG Optimus 2X

Motorola Atrix 4G

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
NajkErr
Vyhrajte Iphone 4 nebo Ipad zdarma !!
Vyhrajet ipad PS3 atd.
Vyhrajte Apple ipad zdarma a spoustu dalsiho staci se jen zaregistovat !!!!
stačí kliknout na tohle
http://gifts.freebiejeebies.co.uk/332264 a
zaregistrovat se a potom kliknout na ikonku Homestead zaregistrovat se počkat 10 dnu a mate cokolik od xboxu po ipad nebo iphone 4 doma zalezi co vam pošlou, veřte tomu tadyk mate návod a!!!!! důkaz !!!!!http://ipadzadarmo.blog.cz/
nezapomente http://gifts.freebiejeebies.co.uk/332264
Rudy
NajkErr:
Přestaň tu kurva spamovat!
ja
pre neznalych by sa zislo rozhodnutie-zaver

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze