Duel: Samsung Galaxy S ll je rychlejší než LG Optimus 2X

2

Podívejte se s námi na srovnání výkonu dvojice dvojjádrových smartphonů Samsung Galaxy S II a LG Optimus 2X. Obstojí jihokorejský Exynos proti Nvidia Tegra 2? Který je skutečně nejrychlejší?

Samsung Galaxy S ll a LG Optimus 2X na oficiálních snímcích
Tip: přečtěte si také naše preview Samsungu Galaxy S ll a recenzi LG Optimus 2X

LG Optimus 2X a Samsung Galaxy S ll. Bez nadsázky dva suverénně nejvýkonnější mobilní telefony současnosti, které velice příhodně reprezentují rivalitu mezi dvěma jihokorejskými velikány jakými bezesporu Samsung a LG jsou. V redakci phonarena.com se rozhodli oba tyto telefony postavit proti sobě mimo jiné i v proslulém Quadrant Standard Benchmark, tedy testu grafického a výpočetního výkonu .

Samsung Galaxy S ll Vs. LG Optimus 2X

Čtěte: Recenze LG Optimus 2X – Dvoujádrový velikán

Před spuštěním níže přiloženého videa si ještě společně shrňme jednotlivá fakta, která mají na výsledek testu vliv. Samsung Galaxy S II disponuje dvojádrovým, 1,2 GHz procesorem Exynos, postaveném na architektuře ARM s grafickým procesorem GPU Mali-400. To vše pod taktovkou nejnovějšího Androidu 2.3. LG Optimus 2X naproti se naproti tomu pyšní taktéž dvoujádrovým procesorem nVidia Tegra 2 s taktem 1GHz, kterému sekunduje grafický čip GeForce ULP. To vše řídí starší verze Androidu 2.2 Froyo. Hlavně ta podle nás zavinila tak dramatický odskok Galaxy S II oproti Optimusu 2X, téměř 1200 bodů.

Quadrant Standard Benchmrak si můžete zdarma stáhnout na Android Marketu

Video

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Honzicekcz
čirou náhodou nedělali jsme si před cca deseti lety srandu, že jednou takový testy budou i na mobily :-D a světě div se už je to tady ;)
tybo
Taková prohra mě bolí, kor když mám LG O2X:D Ale jak řikáte, s Perníkem to už bude vyrovnanější bench:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze