LG odhalilo tři nové tablety řady G Pad se 7", 8" a 10" displejem

3

Jihokorejské LG se na pole tabletů nějaký čas obávalo vstoupit. Loni se však vytasilo s modelem G Pad 8.3, který se zřejmě osvědčil. Jinak si nelze vyložit letošní aktivitu. Výrobce oznámil, že tento týden představí hned tři nové tablety G Pad s úhlopříčkami 7, 8 a 10,1 palců. Celou trojice bude pojit mírně zaoblený design.

Zatímco Apple a Samsung mají své řady tabletů již několik let zažité, LG se drželo spíše stranou. Změnu přinesl až loňský rok, kdy jsme se dočkali představení tabletu G Pad 8.3, který nabízí 8,3palcový FullHD displej. Spojení solidní výbavy a přiměřené ceny se výrobci osvědčilo a hodlá na poli tabletů expandovat. V dnešní tiskové zprávě tak LG oznámilo, že představí následující modely: G Pad 7.0, G Pad 8.0 a G Pad 10.1.

LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0, LG G Pad 10.1

Jak jistě tušíte, odlišnosti budou především v displejích, které nabídnou 7palcovou, 8palcovou nebo 10,1palcovou úhlopříčku. LG tím hodlá uspokojit širší skupinu zákazníků. Dle CEO divize LG Mobile Communications, Dr. Jong-seok Parka, má LG od zákazníků četné žádosti na rozšíření portfolia tabletů a novinkami jim hodlá vyhovět.

LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0, LG G Pad 10.1

LG prozatím tablety nepředstavilo a tak neznáme výbavu. Nicméně několik informací výrobce přidal. G Pad 7.0 by měl být navržen tak, aby jej bylo možné pohodlně držet v jedné ruce. Osmipalcový model by již neměl přinášet kompromisy a nabídnout vysoký výkon pro multimédia a multitasking. U nejvyššího modelu se očekává silná baterie. Kompletní trojlístek také nabídne nejnovější verzi prostředí od LG včetně funkce Qpair 2.0, pomocí které lze tablety přes Bluetooth spárovat s chytrými telefony s Androidem a následně vyřizovat dění na telefonu skrze tablet.

Ke kompletnímu představení nových tabletů by mělo dojít během tohoto týdne.

Zdroj: TZ LG

Diskuze ke článku
Pavel
8.3 nenabízí přenosy od operátora, pokud vím....
Josef B.
Tak jen doufejme, že tentokrát už konečně s 3G/LTE. Již dlouho se rozmýšlím nad koupí G Padu 8.3, ale absence 3G připojení mi přišla nesmyslná...Tak snad se vývojáři LG konečně rozhodli dobře...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze