LG G Pad 7.0 zachycen na živých fotografiích

1

Před dvěma týdny LG oznámilo tři nové přírůstky do rodiny tabletů: G Pad 7.0, G Pad 8.0 a G Pad 10.1. Jeden z nich se podařilo zachytit na živých fotografiích, o těchto zařízeních unikly i některé detaily týkající se zpracování a výbavy. Oproti předchůdci se změnily nejenom hardwarové parametry, ale i design a použité materiály.

LG oznámilo tři nové tablety řady G Pad na veletrhu informačních technologií MedPI 2014 v Monaku. Liší se od sebe především velikostí úhlopříčky – 7, 8 a 10,1 palců. V nabídce najdeme i speciality přímo od LG, jako je odemykání poklepáním pomocí Knock Code anebo Q Pair, který zase skrze Bluetooth synchronizuje mezi tabletem a telefonem textové zprávy.
LG G Pad 7.0 na živých fotografiích.
Nyní si zahraniční redaktoři mohli tablety i osahat. A jaké jsou jejich dojmy? Už na první pohled je patrné, že se LG uchýlilo k zásadním změnám. Namísto hliníkových zad s plastikovými částmi najdeme plast po celém těle přístroje. Na druhou stranu je tablet lehčí než předchůdce, což výsledný dojem vylepšuje. Reproduktory se odstěhovaly ze zadní části na spodní , při držení na šířku si je tak nejspíš budete zakrývat jednou rukou.
LG G Pad 7.0: Změny oproti předešlé generaci jsou patrné.
Technické detaily ještě nebyly potvrzeny, ale podle dostupných informací se tablety budou lišit nejenom velikostí obrazovky, ale i jejím rozlišením a použitým čipsetem. Sedmipalcový by měl mít rozlišení 1 280 × 800 pixelů a procesor Snapdragon 400, prostřední pak FullHD rozlišení (1 920 × 1 200 pixelů) a procesor Snapdragon 600.

Zdroje: androidcommunity.com, frandroid.com

Diskuze ke článku
Vendel
Hmm, tak jsem čekal, co více přinese prostřední model než Lg G Pad 8.3 a pokud je to co píšete pravda, tak je to zklamání... stejný poměrně žravý chipset. Doufám, že to tak ve skutečnosti nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze