Novinky od LG: víme, které dorazí do ČR a kolik budou stát

5

Jihokorejské LG za poslední měsíc představilo hned několik novinek. Dostalo se na nové telefony, tablety, ale také na další chytré hodinky. My nyní víme, na které novinky se můžeme těšit na našem trhu a rovněž známe startovní ceny.

Budou se prodávat v ČR

LG L Bello a L Fino

Dvojka levných smartphonů od LG, které těží z designu vlajkové lodě, byla představena těsně před veletrhem IFA 2014. Dle očekávání se oba modely dostanou na český trh a to již během září. Model L Fino se 4,5palcovým displejem bude stát 3 900 Kč, větší L Bello s 5palcovým displejem pak vyjde na 4 900 Kč.

LG G Pad 8.0 LTE

Jediným tabletem od LG, který se dostane na náš trh, je G Pad 8.0 ve variantě s podporou LTE. Očekávejte jej během září za 5 900 Kč.

LG G Pad 8.0 LTE se na náš trh dostane, jako jediný tablet

LG G Watch R

Na závěr první části článku jsme si nechali nově představené hodinky G Watch R. O jejich dostupnosti na českém trhu doposud není rozhodnuto. Pokud by však cestu hodinek do ČR posvětilo, budou se prodávat zhruba za 6-7 000 Kč.

Hodinky G Watch R se k nám možná dostanou

Nebudou se prodávat v ČR

LG G3 Stylus

Obrovitá novinka z rodiny G3 se pyšní 5,5palcovým displeje s nízkým rozlišením a jejím největším trumfem je praktický stylus. Pokud si vás po představení získala, tak bohužel, jihokorejský výrobce prodej na českém trhu vůbec neplánuje.

LG G3 Stylus se na našem trhu neobjeví

LG G Pad (7 / 8 / 10.1)

Během letních prázdnin LG ukázalo hned tři nové tablety, které mají uspokojit uživatele dychtící po různě velkých tabletech. Vybírat lze totiž mezi úhlopříčkami sedm, osm nebo deset palců. Pokud jste se na poměrně líbivé tablety od LG těšili, tak marně. Ani jeden se na českém trhu neobjeví. Výjimkou je pouze výše zmíněná LTE varianta osmipalcového modelu.

LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0, LG G Pad 10.1
Tablety od LG se k nám nedostanou
Diskuze ke článku
Filip Hoang
Filip Hoang
Cena LG G Watch R je dosti komická (či k pláči?) v porovnání s Moto 360... Myslím, že tyto hodinky nejsou ničím nějak zvláště zajímavé natolik, aby si mohli dovolit tuto cenovku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze