LG neuhlídalo novinky. Podívejte se, co chystá

Společnost LG představuje v posledních týdnech jednu novinku za druhou. Po modelech Fantasy a Optimus Net přichází celá řada novinek. Všechna zařízení běží pod Androidem. Ve výbavách nebudeme postrádat 8 MPx fotoaparát, dotykové displeje s větší úhlopříčkou až 4,5" a HD rozlišením nebo Wi-Fi Direct.

LG nechtěně odhalilo své poslední karty a trumfy pro zbytek letošního roku 2011. V portfoliu můžeme počítat s méně i lépe vybavenými zařízeními. Top modely LG Optimus 2X a Optimus 3D se brzo rozšíří o dalšího nového člena "K". Dalšími novinkami jsou Prada K2, Victor, Univa, Gelato NFC nebo E2.

LG Optimus Net - oficiální fotografie
TIP: Čtěte představení další novinky LG Optimus Net: nástupce modelu Optimus One přichází

LG Fantasy - další WP7 zařízení
TIP: Čtěte nový přírůstek do rodiny Windows Phone 7 LG Fantasy bude nový WP7 smartphone

LG K

Tato novinka nejenom, že obstojí v konkurenci high-endových zařízení, jakými jsou Optimus 2X a Optimus 3D, ale v leckterých ohledech je dokonce i předčí. Oním trumfem je dotykový displej s HD 720p rozlišením. Dotykový displej by měl nabídnout úhlopříčku 4,5" a jemností displeje 326 ppi, což je mimochodem stejná hodnota, jako má například Apple iPhone 4 nebo Nokia E6.

LG Prada K2

Uživatelé upřednostňující design, vzhled a originalitu zbystří u této novinky. LG Prada není žádným nováčkem a rovněž u předchozího zařízení výrobce kladl důraz na design a originalitu. Nová Prada ale přináší nejenom vzhled ale i notnou dávku výbavy. Například dotykový displej svoji úhlopříčkou 4,3" patří mezi největší. Zobrazovací technologií bude NOVA (stejná, jako u LG Optimus Black) - čili s mimořádným podáním jasu a nižší energetickou náročností. Novinka poběží na operačním systému Android 2.3 Gingerbread. Fotografické schopnosti uhájí přítomnost 8 MPx fotoaparátu. Konektivita je obsloužena rychlými datovými přenosy, jimž vévodí HSPA+ 21 Mbps. Zařízení bude pouze 8,8 mm tenké. Bude tak patřit mezi jedno z nejtenčích zařízení.

LG Prada K2

LG Victor

Novinka s příchutí Gingerbreadu. Podle plánů výrobce vstoupí na trh ve třetím kvartálu letošního roku. Dostatečně výkonný hardware prezentuje jednojádrový 1 GHz procesor. Dotykový displej AMOLED nabídne úhlopříčku 3,8" při rozlišení WVGA (800 x 480 bodů). Zadní strana obsahuje 5 MPx fotoaparát. Přední strana nabídne fotoaparát určený pro videohovory. Z datových technologií vyčnívá přítomnost Wi-Fi directu nebo podpora DLNA multimediálního sdílení.

LG Victor

LG Univa a LG Gelato NFC

Zástupcem střední třídy bude LG Univa, který se bude svoji funkční výbavou podobat Optimusu One. Nabídne 800 MHz procesor a 3,5" dotykový displej s průměrným rozlišení 320 x 480 bodů. Na zadní straně je 5 MPx fotoaparát. LG Gelato NFC, jak je patrné v označení, nabídne přítomnost čipu NFC. Funkční výbava se nebude výrazně lišit od novinky Optimus Net. Obě zařízení si tykají s Androidem 2.3 Gingerbread.

LG Univa a LG Gelato NFC

LG E2

Otázky nad specifikacemi a funkcemi jsou co se týče novinky E2 nezodpovězeny. Víme pouze, že novinka bude zástupce střední třídy.

LG E2

Jak se vám představené novinky líbí? Našli jste svého nového favorita a vyměníte své stávající zařízení za některou z těchto novinek?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze