SoundSYNK nabídne synchronizované přehrávání hudby pro WP

Máte více telefonů na platformě Windows Phone a rádi byste mezi nimi v reálném čase sdíleli hudbu? Zatím to možné není, pokud si ale několik měsíců počkáte, tak by se měla objevit ke stažení aplikace, které právě toto umožní.

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to asi bylo, kdyby telefony s Windows Phone uměly v reálném čase streamovat hudbu do jiných telefonů na této platformě? Aplikace soundSYNK, vyvíjená exkluzivně pro Windows Phone, toto bude umět nabídnout. Budete moci mít naráz puštěnou stejnou hudbu například ve všech místnostech vašeho bytu či domu, stačí mít jen dostatek telefonů s Windows Phone či tabletů a počítačů s Windows 8, které bude aplikace podporovat také.

Aplikace bude využívat k propojení s dalšími telefony Bluetooth, Wifi a Wifi-direct, autoři se zmiňují o tom, že právě na perfektní sychronizaci a časování si dali velmi záležet a vyvinuli několik "chytrých" technologií, které by toto měli umožnit.

Bude mít aplikace skutečně reálné využití? Scénář popisovaný v prvním odstavci není rozhodně jediný, jak lze aplikaci využívat, můžete například při cestě vlakem se svými přáteli streamovat střídavě jeden druhému svoji oblíbenou hudbu. Kromě podobných užitečných scénářů jistě dojde k demonstraci síly aplikace i pro média, dovedu si například představit že se spojí stovky telefonů na jednom místě, například na stadionu a v jeden okamžik spustí přehrávání, zážitek to může být zajímavý.

Na Windows Phone Store by se aplikace soundSYNK měla objevit v průběhu tohoto roku, hovoří se o červnu. Až bude dostupná, stáhnete si ji a vyzkoušíte nebo vám to přijde jako další zbytečnost?

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze