LG Fantasy bude nový WP7 smartphone

Rodina zařízení s operačním systémem Windows Phone 7 se rozšiřuje o nový přírůstek. Ke stávajícímu zařízení Optimus 7 v brzké době přibude novinka LG Fantasy. Novinka vstoupí na trh již s nejnovější aktualizací Mango.

LG Fantasy

LG pomalu rozšiřuje nabídku svých zařízení s operačním systémem Windows Phone 7. Prodejní úspěchy nového operačního systému Windows Phone 7, zaostávají výrazně za očekáváním. Není tak divu, že se zatím výrobci nehrnou s vývojem nových zařízení s tímto systémem. LG v tichosti připravuje další v pořadí již druhé zařízení. Novinka vstoupí na trh již s očekávanou aktualizací Mango. Fantasy se zdrželo experimentů s designem. Pod dotykovým displejem nalezneme tři senzorové klávesy. Zbylá funkční výbava je zatím ve hvězdách. Dění kolem novinky ale budeme sledovat a co nejdříve vám přineseme více informací.

LG Optimus 7 - oficiální fotografie

LG Optimus 7 se již nějaký ten měsíc prodává. Dominantou je dotykový displej 3,8" s technologií TFT a rozlišením WVGA. Nechybí jednojádrový gigahertzový procesor nebo operační paměť 512 MB RAM. Na zadní straně neurazí ale ani nenadchne 5 MPx fotoaparát s autofocusem. Z datových technologií můžeme vypíchnout přítomnost bezdrátových sítí Wi-Fi b/g/n. Rychlé data leží i na bedrech sítě 3G s nástavbami HSDPA a HSUPA.

TIP: Přečtěte si recenzi Recenze LG Optimus 7: solidní hardware a systém v plenkách

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze