LG chystá na Barcelonu čtyři nové řady: L, F, G a V

7

Jihokorejské LG dost možná plánuje na barcelonském veletrhu představit hned několik nových řad svých telefonů. Rozšíří tak například již nyní zaběhnuté řady L a G.

Řady L a G již dobře známe

LG se v posledních dnech snaží lákat na veletrh MWC 2013 v Barceloně. Lze si tak odvodit, že na něm chystá určitě mnohé a neomezí se na jednu novinku. Poslední video upoutávka zřejmě láká na odhalení čtyř nových řad. První v pořadí je L, kterou už velmi dobře známe. Jednak ji LG zavedlo loni a navíc již byla odhalena druhý generace L-Style telefonů. Další je řada F, která je doprovázena slovem Freedom, tedy svoboda. Následuje řada V (View). Vše uzavírá řada G (Greatness), která přesně koresponduje se současnými modely, které tvoří pomyslný vrchol nabídky výrobce.

LG pořádá svou tiskovou konferenci v pondělí 25. února. Uvidíme tedy, jaké novinky si pro nás přichystá. Naše redakce se do Barcelony samozřejmě chystá a přineseme vám informace nejen o novinkách od LG.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Velda
Řada freedom by mohla mít QWERTY. :-) A řada V výsuvnou, aby nezabírala místo displeji. ;-)
Zdeněk
Už se na ně mooooc těším...jsem zvědav co z toho nakonec bude. Já osobně si myslím na nástupce L7. :)
Tonik
Neni to primo k tematu ale mam LG OPTIMUS 4X HD a jsem nad miru spokojen! Myslim si ze LG znacka uz se naprosto vyrovna jinym. Kazdy nadava ze kaslou na aktualizace, ale jak rikam mam 4X HD a chodi normalne tzn. me prisly 3 za 4 mesice. A slibili na 4.1 takze spokojenost a ze to je pozde? Neresim, pozde ale prece!!! :D Uvedu jen priklad: ted vysla novinka HTC ONE SV a ma porad 4.0.4???!!!
Kata
Jak probíhají aktualizace na LG? Stačí byt připojená na Wi-fi nebo musím přes Pc? Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze