Levná Motorola Moto E6 Plus se blíží, unikly tiskové fotografie

2× aktualizováno
Levná Motorola Moto E6 Plus se blíží, unikly tiskové fotografie
  • Motorola u levné novinky přepracuje vzhled zadní strany
  • Displej má mít 5,45 palce a klasické rámečky

Aktualizováno 30. 8. 2019

Německý server winfuture.de přinesl sérii tiskových snímků levné Motoroly Moto E6 Plus. Můžeme si tak udělat představu o nabízených barevných variantách a navrch přináší i nějaké spekulace o hardwarové výbavě. Tato spekulace počítá s MediaTekem Helio P22 a 4 GB RAM. Telefon používá starší microUSB a také 3,5mm jack. K dispozici budou dvě paměťové varianty: 32 a 64 GB, přičemž ta větší by mohla mít cenovku 150 eur, tedy necelé čtyři tisíce korun.

Motorola Moto E6

Aktualizováno 10. 5. 2019

Na shashleaks.com se objevily informace prozrazující velikost chystané Motoroly E6, podle kterých můžeme počítat s rozměry 149 milimetrů na výšku a 71 milimetrů na šířku. Integrovaná baterie by měla podle záznamů FCC (Federal Communications Commission) dosahovat kapacity 3 000 mAh, což je bohužel o 1 000 mAh méně než u předešlého modelu Moto E5. Na datum představení se prozatím stále čeká.

Motorola Moto E6

Původní informace z 8. 5. 2019

Motorola ani v letošním roce nezapomene na základní smartphone ve svém portfóliu, který by měl nést označení Moto E6 a přímo navazovat na loni v dubnu představenou Moto E5. Výbava má stát na 5,45palcovém HD+ displeji, Snapdragonu 430, 2GB RAM a 16/32GB interní paměti. Nejde tedy o nijak oslnivé parametry, což je ale pro základní telefon typické. 91mobiles.com se podařilo získat tiskovou fotografii, která odhaluje vzhled Moto E6.

Motorola Moto E6
Motorola Moto E6

Je zřejmé, že čelní strana se nijak zásadně měnit nebude. Displej má běžné rámečky a větší dole, kam výrobce zakomponuje své logo. Změny se odehrávají na zadní straně, kde Motorola opustí svůj léty prověřený vzhled a modul hlavního fotoaparátu se přesune z hrbu uprostřed k levému okraji. Překvapivé je, že telefon zřejmě přijde o čtečku otisků prstů. Ta loni byla na zadní straně v logu výrobce, dle uniklého obrázku to však vypadá, že letos bude absentovat. K představení by teoreticky mohlo dojít na chystané konferenci 15. května.

Diskuze ke článku
cubone
takhle to vypadá, že dostane verzi android go anebo bude za 3500czk
Eedx
Zase stare MicroUSB.
Carda
I ty 4000 Kč je hodně za takový nudloudní shit s výřezem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze