Let’s Golf! 3 od Gameloftu pro Android a iOS zdarma!

5

Na Android Marketu a App Store se objevilo už třetí pokračování série Let's Golf! od Gameloftu. Ať už máte golf rádi nebo ne, tak hru vyzkoušejte, tentokrát je ke stažení zcela zdarma. Má to nějaký háček?

Společnost Gameloft, známý výrobce a producent těch nejkvalitnějších mobilních her, připravila zajímavý dárek pro fanoušky golfu. Nejenže vydala už třetí pokračování golfové série Let’s Golf!, hra je ale na rozdíl od předchozích dvou dílů ke stažení zcela zdarma.

V tomto třetím dílu je nově integrován systém jakýchsi energetických bodů. Abyste mohli v průběhu hry vždy pokračovat dál, budete potřebovat jejich určitý počet. Buď si vždy pár hodin počkáte, než se vám automaticky body dobijí (hru můžete mít samozřejmě vypnutou), nebo si přímo ve hře zakoupíte určitý balík těchto bodů, který vám nějakou dobu umožní pokračovat dál.

Občasným hráčům, kteří hru zapnou třeba jen jednou denně, tento systém bude docela vyhovovat. Prostě si odehrají jen pár jamek, a další den budou pokračovat. Náruživí hráči ovšem budou zklamáni, protože v této hře, která je zdarma, paradoxně utopí více peněz, něž kdyby si ji jednorázově koupili, a pak hráli bez omezení. Gameloft to má zkrátka dobře spočítané, a tato hra "zdarma" se mu díky těmto poplatkům určitě vyplatí.

Ve hře Let’s Golf! 3 se podíváte celkem na šest různých golfových lokací, tentokrát nezůstanete jen na Zemi, pár jamek si odehrajete i ve vesmíru. K dispozici je několik herních módů, podporován je i multiplayer přes Wi-Fi nebo Bluetooth. Dle libosti si můžete upravit svou postavičku (avatar) a přes zmiňovaný "bodový systém" jí dokoupit nějaké speciální dovednosti (například delší odpal nebo vyšší přesnost úderů).

Než si hru zdarma stáhnete, tak se přesvědčte o tom, že máte v telefonu dostatek místa. Prvotní instalační soubor má sice jen pár megabajtů, při prvním spuštění se ovšem stáhne balík dat, který má celkem 1,4 GB. Opravdu to není překlep, je to jedna z největších mobilních her, a přitom jde jen o obyčejný golf. Pro mě to osobně byl důvod, proč jsem hru po vyzkoušení zase odinstaloval. A věřím, že se najde spousta uživatelů, kteří ji ze stejného důvodu ani nebudou chtít instalovat. Buď jim bude líto tohoto místa na paměťové kartě (Android), nebo v interní paměti (iPhone).

Hru jsem testoval na mobilním telefonu Nexus S. Stáhnete ji na Android Marketu nebo App Store.

Ačkoli mám golf rád a předchozí verze Let’s Golf! mám zakoupené, třetí díl vynechám, budu čekat, že Gameloft přijde k rozumu, a čtvrtý díl bude opět jako jednorázově placená hra, která bude mít maximálně pár set megabajtů.

Zdroje: gameloft.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
Tak ted jsem to stáhl a zatím se stahuje jakýsi update ,ale má jen 829.06MB :)
Vlastimil
Tak jsem to hrál cca tři hodiny a je to fakt pecka na DHD :) Hra má sice 900MB ,ale ta grafika je fakt úchvatná. Doporučuji.
honza
Nechapu proc neni kompatibilni s galaxy tab 10.1....
stepo
ja to na androit marketu nemuzu nikde najit,ani vyhledavac to nenajde. tak to tam asi neni ne?jak rika redaktor.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze