Léto v rytmu T-Mobilu: těšte se na data, zmrzlinu a sluneční brýle

Léto v rytmu T-Mobilu: těšte se na data, zmrzlinu a sluneční brýle
Fotografie: T-Mobile
  • Každý měsíc přidá operátor do datových balíčků navíc 15 GB
  • Všichni zákazníci pak mohou obdržet stylové sluneční brýle

Letní prázdniny se nezadržitelně blíží a T-Mobile při té příležitosti odhalil svou letní nabídku. Velké zázraky nečekejte, operátor se paradoxně zaměřil na dárky, které s vaším telefonem nijak nesouvisí.

T-Mobile

Hlavní tahákem léta jsou tak data navíc, v součtu jde o 30 GB, které si zákazník s datovým balíčkem může aktivovat v červenci a srpnu. Na každý měsíc obdrží 15 GB, přičemž nemusí čekat, až vyčerpá svůj datový limit. Data se budou čerpat nejdříve z porce navíc. O porci dat navíc nepřijdou ani majitelé předplacených karet, kteří si v rámci odměny za dobití v hodnotě 300 Kč a více mohou v aplikaci vybrat balíček 15 GB na 7 dní. Letní nabídka se vztahuje i na firemní zákazníky s rámcovou smlouvou, kteří k nákupu balíčků Data Extra/Nastálo od 5 GB získají odměnu 5 GB/15 GB na 7 dní zdarma. Data přitom lze využít jak v ČR, tak v rámci EU, zákazníci mohou nabídku aktivovat opakovaně.

Jistě si kladete otázku, jak k tomu přijdou majitelé tarifů s neomezeným datovým balíčkem. Ti nic speciálního nedostanou, protože se jich týkají jen další odměny. Jakýkoliv zákazník T-Mobile, který se na prodejně prokáže registrovanou aplikací Můj T-Mobile, obdrží zdarma magentovo-černé sluneční brýle. To však stále není vše. T-Mobile vám přes léto nabízí také zmrzlinu. Opět za stejných podmínek jako v případě brýlí. Půjde o ovocné nanuky z Benešovské továrny na zmrzlinu ve dvou příchutích – černý rybíz nebo višeň a jahoda. Veškeré dárky jsou v platnosti od 28. června až do konce srpna.

„Léto je čas pohody a společných zážitků, a my chceme, aby si ho naši zákazníci užili naplno a nemuseli se o nic starat. Letos jsme si pro ně připravili hned několik dárků. Každý najde v aplikaci Můj T-Mobile extra porci dat na celé prázdniny, a kromě toho nabídneme všem přímo na prodejnách další překvapení – zmrzlinu a sluneční brýle, bez kterých si léto nedovedeme představit,“ dodává Maximiliano Bellassai, Chief Commercial Officer, T- Mobile Česká republika.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze