Lenovo představuje chytrý AI generativní nástroj Yoga Creator Zone i nové konvertibly

Lenovo představuje chytrý AI generativní nástroj Yoga Creator Zone i nové konvertibly
Fotografie: Lenovo
  • Lenovo představilo hned několik novinek z řady Yoga
  • Kromě konvertibilní konstrukce je k dispozici dostatek výkonu i povedené displeje

Uživatelé, kteří si nepotrpí na brutální výkon a speciální herní funkce, ale naopak ocení přenositelnost a možnost notebook různě polohovat, by mohly zaujmout novinky z řady Lenovo Yoga. K ní se navíc váže představení jednoho zajímavého softwarového nástroje.

Lenovo Yoga Creator Zone

Lenovo Yoga Creator Zone je nový software, který využívá sílu generativní AI. Uživatelům tak stačí napsat zadání a Yoga Creator Zone vygeneruje obrázek či rovnou vytvoří vizuální prezentaci. Zajímavostí přitom je, že tento software může pracovat offline bez připojení k internetu. Pro zařízení Lenovo Yoga Pro s dedikovanými grafickými procesory, včetně NVIDIA GeForce RTX 4070, nabízí Lenovo Yoga Creator Zone také s funkcí Image Training, která uživatelům umožňuje trénovat personalizovaný model, jenž je uložen lokálně v zařízení.

Lenovo Yoga Slim 7i
Lenovo Yoga Slim 7i

Co se hardwaru týče, uvedlo Lenovo dvojici 2v1 s označením Yoga 7i a uhlopříčkami 14" a 16", ale také 14" Lenovo Yoga Slim 7i či Lenovo Yoga Pro 7i a Lenovo Yoga Pro 7. Posledně zmíněná dvojice zařízení pak nabídne nejvíc výkonu, konkrétně Intel Core Ultra či AMD Ryzen 7, ale také grafickou jednotku NVIDIA GeForce RTX 4050. Uhlopříčka obrazovek v tomto případě činí 14,5", maximální jas 350 nitů a rozlišení velmi solidních 3K. Kapacita baterie byla stanovena na 73 Wh u modelů Pro, 65 Wh u 14" Yogy Slim 7i a 71 Wh u 16" a 14" Yogy 7i. O výkon se postarají nejnovější čipsety Intel Evo Edition Core Ultra 7 s využitím AI a až 16 GB RAM LPDDR5X.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze