Lenovo představilo nový Moto Mod. Připne kameru s 360stupňovým rozhledem

1
Lenovo představilo nový Moto Mod. Připne kameru s 360stupňovým rozhledem
  • Lenovo na malé akci v Ghaně odprezentovalo nový Moto Mod
  • Disponuje 360stupňovou kamerou a připne se díky magnetům
  • Dostupnost ani cenu prozatím neznáme

Lenovo představilo nový přírůstek mezi Moto Mody, které lze připojit k některým smartphonům řady Moto Z. Moto 360 Camera s 360stupňovou kamerou funguje stejně jako například nedávno testovaná kamera Gear 360 (2017). Kryt se opět přikládá na zadní stranu, drží jej magnety a spojení probíhá pomocí 16 pinů na zadní straně mobilního telefonu a samotného krytu. Telefon se zároveň stará i o nabíjení Moto Modu.

Lenovo Moto Z
Moto Mods mohou plnit i estetickou funkci

Lenovo bylo bohužel vcelku skoupé na slovo a tak neznáme cenu, ani start prodeje. Jisté je, že by se nový Mod měl dostat do prodeje, na rozdíl od dalších 5 Modů, které Lenovo prezentovalo. I na ty se může usmát štěstí.

Jde o DSLR Mod, který má umožnit připnout externí objektivy známé ze zrcadlovek, DirecTV Mod, jenž má zprostředkovat TV vysílání na cestách (pouze v USA), Studio Mod, který zajistí ještě lepší zvukový výstup než aktuální řešení od JBL a konečně také Action Mod. O tom se ví nejméně a měl by pomoci při nahrávání venkovních sportovních aktivit. Letos má Lenovo představit 12 nových Modů.

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com