Legendární návrat BlackBerry: v příštím roce dorazí s 5G i QWERTY klávesnicí

3
Legendární návrat BlackBerry: v příštím roce dorazí s 5G i QWERTY klávesnicí
Fotografie: Ondřej Zástěra, mobilenet.cz
  • Telefony BlackBerry oslaví návrat díky společnosti Onward Mobility
  • Podle internetových stránek výrobce se můžeme těšit na 5G BlackBerry smartphony s fyzickou klávesnicí již v příštím roce

TCL na začátku tohoto roku oficiálně potvrdilo ukončení několikaleté spolupráce se značkou BlackBerry, což značilo konec telefonů s ostružinou ve znaku. Na značku však získala práva další společnost – Onward Mobility specializující se na bezpečnostní řešení. Internetové stránky onwardmobility.com navíc potvrzují příchod BlackBerry v příštím roce.


Nové smartphony se mají chlubit špičkovou úrovní zabezpečení a budou dodávány s celou řadou „end-to-end bezpečnostních řešení“. Onward Mobility bude na výrobě spolupracovat s BlackBerry (které se nyní soustředí na software) a také s FIH Mobile, které spadá pod Foxconn. Podle 9to5Google bychom se měli dočkat také návratu fyzické QWERTY klávesnice. Nezbývá tak, než novému držiteli práv na výrobu ikonických BlackBerry zařízení držet palce a doufat, že vše dopadne lépe než v případě TCL.

Diskuze ke článku
Michal M
Michal M
pre mna sprava roka, velmi sa tesim, ze Blackberry pokracuje :) Budem mat nastupcu pre moje Key2 :)
Jan Kasik
Jan Kasik
Konečně něco nového (jiného)
Mara Studna
Mara Studna
Jen dobře,že přijde zpátky!!!Aspon bude nějaká změna a s tou klávesnicí vypadal BlackBerry vždy opravdu moc pěkně!!!!Držím palce!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze