Legendární Call of Duty dorazilo na mobily. Stáhnete ho zcela zdarma

5
Legendární Call of Duty dorazilo na mobily. Stáhnete ho zcela zdarma
  • Na mobilní telefony s Androidem a iOS dorazila legendární akční hra Call of Duty
  • Nabízí nespočet režimů a ke stažení je zcela zdarma

Pokud jste někdy alespoň z části pronikli do světa počítačových her, jistě jste museli minimálně slyšet o válečné sérii Call of Duty, jejíž historie se začala psát v roce 2003. Zejména první díly byly velmi populární, a to nejen díky zajímavé kampani, ale především pro zábavný multiplayer.

Za aktuálně vypuštěnou FPS hrou Call of Duty: Mobile stojí vývojářská studia Tencent Games a Activision. Hra přináší klasické a oblíbené mapy nebo samozřejmě režim pro více hráčů. Nechybí oblíbené herní režimy, jako Battle Royale nebo Team Deathmatch.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile si můžete v tuto chvíli zcela zdarma stáhnout z obchodu Google Play či AppStore. Následně je možné ve hře utrácet za doplňkové prvky, ale standardní hraní to nijak nevynucuje. Závěrem se sluší připomenout, že dle očekávání jde o náročnější hru, která vyžaduje alespoň průměrně výkonný telefon. Zcela minimálním požadavkem je 2GB operační paměť. Po stažení a nainstalování si hra ukousne přibližně 1,6 GB z vaší interní pamětí.

Stáhnout Call of Duty: Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pepe
Za mě tedy v klidu - optimalizováno to mají pěkně. Na SD835 mi jede vše na max a fps nepadají pod 40, telefon netopí. U PUBG, pokud chci fps 45+, tak ústupky dělat musím a telefon dostává zabrat mnohem víc. Grafika je líbivá, promyšlené to mají, ale kdo má rád PUBG, tak k tomu cestu nenajde. Měli to udělat ve stylu WWII.
XYZ
Nevím kdo proniknul do autora, ale mělo by tam být pronikli a ne proniklY.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze