Konečně povedená novinka od HTC? Model U23 Pro 5G se představí za necelý týden

aktualizováno
14
Konečně povedená novinka od HTC? Model U23 Pro 5G se představí za necelý týden
Fotografie: Petr Vojtěch
  • Nasazen má být velký AMOLED displej
  • Procesor Snapdragon 7 Gen1 doprovodí až 256GB úložiště

Aktualizováno 12. 5. 2023

Příchod nového telefonu je již stvrzený samotným HTC, který rozeslalo novinářské pozvánky, kterou zveřejnil server gsmarena.com. Nové HTC U23 Pro se světu oficiálně představí již 18. května.

HTC U23 Pro 5G

Původní informace z 8. 5. 2023

HTC zažívalo období největší slávy zhruba před 10 lety. V posledních více než 6 letech jsme se nových modelů v podstatě nedočkali, až na pár nijak úspěšných výjimek. Dle serveru ptt.cc se ale chystá nečekaná novinka HTC U23 Pro 5G, která alespoň prozatím nevypadá vůbec špatně.

HTC U23 Pro 5G

Vzhledově před sebou máme vcelku standardně vypadající telefon z matného plastu. Čelní straně dominuje velký AMOLED panel, bohužel bez bližších specifikací. Lze však očekávat úhlopříčku kolem 6,5". O výkon se stará procesor Snapdragon 7 Gen1, 8GB RAM a velkorysá 256GB interní paměť. Na těle telefonu figuruje i 3,5mm jack, avšak bezdrátový poslech bude samozřejmě možný skrze Bluetooth 5.3.

Na zádech telefonu se nachází hned čtyři fotoaparáty a minimálně ten hlavní by nemusel dělat ostudu. Má 108 Mpx a optickou stabilizaci obrazu. O zbylých se v tuto chvíli nic neví, ale lze předpokládat, že jeden z nich bude ultraširokoúhlým objektivem.

V telefonu je nasazen nejnovější Android 13 a baterie s kapacitou 4 600 mAh. Další informace v tuto chvíli nejsou známé, stejně jako přibližné datum představení.

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
To vypadá zajímavě. Snad to bude dobrý telefon.
Pc Wifi
Pc Wifi
to bude tak lakave jako lecjake nokie... takze vubec. Uz to HTC pohrbete hluboko pod zem at je klid, tyhle posmrtne krece, to je fakt des.
Deny Roky
Deny Roky
Tady je zase každý specialista na telefony HTC.Blbové víte hovno a už píšete hovadiny.
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Tak za 23 - 25.000 Kč to vidím: D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze