Ke grafikám NVIDIA GTX a HTC Vive dostanete tři VR hry zdarma

Letošní rok se výrazněji rozrostly různé virtuální reality. Velké oblibě se těší především HTC Vive. Pokud si brýle pořídíte společně s grafikou NVIDIA GTX, získáte zcela zdarma také špičkové herní tituly pro virtuální realitu.

HTC Vive
HTC Vive

Počínaje dnešním dnem, v ideálním čase před Vánoci, vám nákup grafických karet GeForce GTX 1080, 1070 a 1060, kompletních systémů nebo laptopů s těmito kartami a headsetu HTC Vive v obchodě Alza.cz přinese dárek v podobě tří špičkových VR her zdarma. A o jaké hry se jedná?

TIP! Virtuální realita HTC Vive dorazila do ČR. Znovu jsme ji otestovali

HTC Vive
  • Raw Data (Survios): Jedná se o jednu z nejatmosféričtějších VR her, které existují. Hra vznikla od začátku přímo pro VR a nabízí akční hratelnost, jednoduché ovládání, náročné nepřátele a sci-fi atmosféru, která vás pohltí ve svých surreálných prostředích Eden Corp.
  • Sports Bar VR (Cherry Pop Games/Perilous Orbit): Nejvíc cool bar ve VR vás vítá! Zahrajte si air hockey, pohoňte pár koulí svým tágem v kulečníku, naházejte šipky na terč nebo si vyzkoušejte hru gentlemanů – házení prázdných flašek na stěnu. Navíc nebudete muset všechen ten nepořádek uklízet!
  • Serious Sam VR: The Last Hope (Croteam): Staňte se seriózním Samem a bojujte s hordami úhlavního záporáka Mentála za pomoci svých vlastních rukou. V této unikátní simulaci, která vám dává nahlédnout do historických okamžiků kariéry Sama Stonea, si užijete jen to nejlepší, co má Serious Sam v rukávu.

Abyste se naplno ponořili do VR zážitku a vytěžili z virtuální reality skutečně maximum, potřebujete (v porovnání s tradičními 3D aplikacemi a hrami) až sedmkrát více grafické síly. Tu již výše zmíněné grafické karty nabízejí a nic vám tak již nebude v pohlcení virtuální realitou.

HTC Vive v Praze – reportáž

Zdroje: nvidia.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze