Kalendář Google konečně přišel s widgetem i na iOS

4
Kalendář Google konečně přišel s widgetem i na iOS
  • Google Kalendář má widget konečně i na iOS
  • Widget vám zobrazí dvě, případně šest událostí
  • Lze jej vyvolat i skrze 3D Touch
  • Novinka potěší, ale oproti konkurenci má téměř 3 roky zpoždění

Oficiální aplikace kalendáře od Googlu se na iOS konečně dočkala widgetu do Oznamovacího centra. Na iPhonu i iPadu tedy na levé obrazovce, nebo při stažení horní vysouvací lišty, uvidíte šikovný přehled událostí daného dne. V základním zobrazením jsou vidět události dvě, při přepnutí do rozšířeného režimu zobrazení je k dispozici událostí až šest.

Google Kalendář – widget

Pokud máte iPhone podporující funkci 3D Touch (iPhone 6s / 6s Plus či iPhone 7 / 7 Plus), podobný widget si můžete vyvolat i hlubším stiskem ikonky aplikace. V tomto zobrazení pak máte k dispozici i rychlé zkratky umožňující přidání nové události, cíle či připomínky.

Novinka je určitě příjemná, ale faktem je, že má téměř tři roky zpoždění. Tolik doby totiž uběhlo od chvíle, kdy Apple s widgety přišel. Konkurenční aplikace jako vynikající Calendars 5 či třeba Fantastical přitom novinku implementovaly prakticky okamžitě.

Stáhnout Google Kalendář

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
oli
na androidu ma kalendar mnohem povedenejsi grafiku
figura
On má iOS widgety? To jsem nevěděl.
Lubor
Proc hyzdit iOS timhle? Klasicky kalendar plne vyhovuje a pro narocne existuje spousta aplikaci. A co to je za blabol o notifikacnim centru? Vse vyladene na jednom miste. Jste jeste hloupy deti, tak si hrajte a trpte.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze