Google Photos pro iOS jsou opět o něco chytřejší. Naučily se AirPlay

Google Photos pro iOS jsou opět o něco chytřejší. Naučily se AirPlay
  • S aplikací Google Photos si fotografie nově bezdrátově promítnete i na Apple TV
  • Oblíbená služba od Googlu nabízí v podstatě neomezený prostor pro fotografie
  • Google aplikaci rychle vylepšuje, naposledy přibyla možnost rychlejšího zálohování

Aplikace od Googlu jsou populární i mezi uživateli iPhonů a iPadů. Jednou z těch vůbec nejoblíbenějších je Google Photos a právě tato aplikace primárně určená pro zálohování fotek do cloudu Googlu se nyní stala ještě lepší. Google do svých Photos pro iOS v tichosti přidal podporu AirPlay, což znamená, že majitelé Apple TV nyní své fotografie mohou bezdrátově promítat na televizi.

Google Photos iOS

Služba Google Photos je mezi uživateli oblíbená především díky vstřícné cenové politice. Pokud totiž nahráváte fotografie v rozlišení do 16 Mpx, k dispozici máte neomezený prostor. To samé pak platí i pro videa do rozlišení 1080p.

Služba i její mobilní aplikace se navíc rychle vyvíjí a postupně přibývají šikovné funkce, ať už z oblasti správy fotografií, jejich drobných úprav či samotného zálohování. V předchozí aktualizaci Google aplikaci naučil například rychlejší zálohování fotografií v místech se slabým mobilním signálem. V takových oblastech telefon nejdříve nahraje náhled v nižším rozlišení a jakmile se uživatel dostane k rychlejšímu připojení, aplikace fotografii nahraje v plném rozlišení.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: 9to5mac.com, theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze