Jste připraveni platit za podcasty? Apple zavede předplatné

1
Jste připraveni platit za podcasty? Apple zavede předplatné
Fotografie: Apple
  • Jeho aplikace dostane nový design
  • Nově můžete pomocí předplatného získat prémiový obsah
  • Už příští měsíc ve 170 zemích

Apple se chlubí tím, že před 15 lety pomohl odstartovat odvětví zahrnující podcasty. Když je integroval do iTunes, odkud jste si je mohli přehrávat třeba v iPodu, byly jich tři tisíce, dnes máte na výběr z milionů. Nyní podcasty u Applu čeká ta největší změna v jejich historii. Aplikace pro jejich poslech dostane zásadní proměnu designu. Každá show dostane svoji stránku, která vám pomůže se sdílením obsahu, s jeho hledáním zase pomohou kanály a doporučení.

Podcasty

Novinkou je rovněž předplatné, díky němuž se můžete dostat k prémiovému obsahu anebo poslouchat bez reklam. Taky takto můžete podpořit své oblíbené autory.

Podcasty

Toto nové pojetí podcastů startuje u Applu už příští měsíc v celkem 170 zemích, takže je velice pravděpodobné, že se dostane i na Česko.

Diskuze ke článku
Karel Petřík
Karel Petřík
Připadám si jako Turek ve vlastní zemi. Co to je podcasty?! Neumíte psát česky? Pokud toto české slovo nemá tak si ho vymyslete jak to dělávali naši předci. Ti ještě vymýšleli slova tak aby se dali krásně vyslovit popř. je nějak opepřili krásnou češtinou. Je mně z dnešní doby na blití! Fuj!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze