Hlasujte pro mobilecast ve 4. ročníku soutěže Podcast roku a získejte hodnotnou cenu!

Hlasujte pro mobilecast ve 4. ročníku soutěže Podcast roku a získejte hodnotnou cenu!
Fotografie: mobilenet.cz
  • V pořadu prezentujeme aktuální novinky a trendy, které hýbou světem
  • Za váš hlas můžete získat elektrokoloběžku CUBE1

Máte rádi mobilecast? Jednou za dva týdny vám v něm prezentujeme aktuální novinky a trendy, které hýbou světem. Pokud nás chcete podpořit v naší další tvorbě, budeme rádi, když nám dáte hlas ve čtvrtém ročníku soutěže Podcast roku! Veřejné hlasování probíhá od 9. 5. do 5. 6. 2022 a výherce bude vyhlášen ve čtvrtek 16. června. Stále tak máte možnost hlasovat!

Jak hlasovat a podpořit mobilecast?

Je to snadné, stačí navštívit stránky Podcast roku, scrollovat níže a zapsat mobilecast jako nejlepší Autorský podcast. Následně vyplníte e-mail, potvrdíte, že nejste Android (pardon, robot) a hlas odešlete. Jakmile tak učiníte, je nutné potvrdit automatický mail, který dorazí do vaší schránky.

Jak hlasovat - Podcast roku

Za jakékoliv hlasy vám děkujeme a vy vězte, že pokračujeme dále! Malým benefitem pro vás může být, že za váš hlas můžete získat chytrou elektrokoloběžku CUBE1 e-Scooter FWH10 s výkonným 350W bezkartáčovým motorem, dojezdem až 30 km a rychlostí až 25 km/h. Vyhraje ten, který bude 333. v pořadí, 3 111. v pořadí, 23 000. v pořadí a 45 000. v pořadí, celkem se tedy rozdají 4 elektrokoloběžky.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!