Jen tento víkend nabízí T-Mobile tarify s neomezenými daty o 30 % levněji

20
Jen tento víkend nabízí T-Mobile tarify s neomezenými daty o 30 % levněji
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Speciální cena platí 12 měsíců na celý tarif
  • Jednoduchá aktivace v aplikaci Můj T-Mobile nebo na webu
  • T-Mobile nabízí i Twist sadu „Plaťte jen za data, která spořádáte“, které je také o 30 % zlevněná

T-Mobile tiskovou zprávou oznamuje, že si jeho zákaznici mohou pořídit tarif s neomezenými daty o 30 % výhodněji. Akce platí pouze tento „přestupný“ víkend, což znamená od 28. února do 1. března 2020, a to v mobilní aplikaci Můj T-Mobile nebo na internetových stránkách T-Mobile. A to na celých 12 měsíců. Slevu má T-Mobile připravenou i pro Twist uživatele.

Neomezená data v mobilu využívá u T-Mobile zhruba čtvrtina všech zákazníků, kteří přešli na novou generaci tarifů, které operátor nabízí od loňského září. „Chceme dát příležitost všem zákazníkům, kteří o neomezených datech v mobilu zatím jen uvažují, ale chtěli by si vyzkoušet, jak chutná datová svoboda,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Využít cenově zvýhodněnou nabídku je velmi jednoduché, stačí si zapnout neomezená data v mobilní aplikaci nebo na webu.

Zákazníci si mohou o tomto víkendu aktivovat neomezená data v mobilu, a získat tak o 30 % nižší celkovou cenu za svůj tarif. Například datově neomezený tarif bez volných minut a SMS přijde na 472,50 Kč na prvních 12 měsíců. V kombinaci s neomezeným voláním a SMS jej tak lze pořídit již za 752,50 korun (standardní cena 1 075 korun). Za nejvyšší balíček Neomezená data Max, který kromě neomezených dat nabízí i 40 GB dat v zemích Evropské unie a dalších 500 MB po celém světě, zaplatí zákazníci něco málo přes 800 korun. S neomezenými hovory a SMS bude činit cena prvních 12 měsíců jen 1 102,50 korun měsíčně.


Tato mimořádná nabídka v přestupný rok platí pro nové aktivace datově neomezených tarifů, přechod z předplacené karty či přenesení čísla od jiného operátora od 28. února do 1. března 2020. Nabídka tarifu za speciální cenu čeká samozřejmě i na stávající zákazníky operátora, kteří s neomezeným datovým objemem zatím váhali. Ti, kteří na neomezených datech již frčí, mohou díky víkendové akci získat vyšší neomezený tarif za zvýhodněnou cenu na celý paušál.

Tarif Běžná cena Akční cena
Neomezená data SD 675 Kč 472,50 Kč
Neomezená data HD 875 Kč 612,50 Kč
Neomezená data Max 1 175 Kč 822,50 Kč

Neomezená data si zákazník může aktivovat pouze v aplikaci Můj T-Mobile nebo na internetových stránkách T-Mobile. V prodejnách T-Mobile nebo na Zákaznickém centru nebude nabídka dostupná.

Speciální cena čeká i na Twist uživatele. Na webu si mohou zakoupit Twist SIM kartu „Plaťte jen za data, která spořádáte“ se slevou 30 %. S počátečním kreditem 200 korun přijde na 140 korun. S touto edicí platí zákazník maximálně 10 korun za každých 100 MB spotřebovaných dat. Když nesurfuje, nic neplatí.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
T.M.
Pěkná lež, samostatný tarif s daty bez neomezených SMS či volání nejde vzít. Lze zařídit se slevou pouze tarify se vším neomezeným (data, sms, volání)
Marek
Mám neomezené volání,sms s k tomu 30 GB dat za 400 Kč a neomezená data nepotrebuji.
Jirka
Mám neomezené volání,sms a k tomu 5 GB dat za 327 Kč
wejda
ty ceny v tabulce jsou parádní ale vypadá to že tmobile zdražil o 40% a nyní nabízí služby se slevou o 30% takže výše než je v uvedené tabulce původní cena
SD 1075 -> 752
HD 1275 -> 892
MAX 1575 -> 1102

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze