Průměrný zákazník T-Mobile s neomezenými daty spotřebuje měsíčně 17,5 GB. A vy?

Průměrný zákazník T-Mobile s neomezenými daty spotřebuje měsíčně 17,5 GB. A vy?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Neomezená data využívá u T-Mobile současně přes 180 tisíc zákazníků
  • Nová kampaň má upozornit i na jednoduchost, jak neomezená data aktivovat

T-Mobile oznamuje formou tiskové zprávy, že spouští marketingovou podporu neomezených datových tarifů. Ta navazuje na loňské představení nové generace tarifů a na vánoční kampaň. Tentokrát bude zdůrazňovat neomezená data v mobilu a svobodu, kterou přináší zákazníkům. Kampaň propagující datovou svobodu začíná 17. února a potrvá až do 31. března letošního roku.

T-Mobile byl v loňském roce prvním operátorem, který nabídl neomezená data za rozumnou cenu. Do dnešního dne si je pořídilo již více než 180 tisíc zákazníků, což představuje čtvrtinu z celkové báze klientů v nových tarifech.


Byť se to může zdát nepravděpodobné, spousta lidí ještě pořád o neomezených tarifech neví nebo se domnívá, že jsou nesmyslně drahé,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „V kampani chceme ukázat svobodu, kterou neomezená data přináší, a zároveň ujistit zákazníky, že si tarif v případě potřeby mohou znovu změnit“.

T-Mobile doplňuje, že v kampani upozorní také na jednoduchost, se kterou se neomezená data dají zapnout v aplikaci Můj T-Mobile. Uvádí, že zákazníci se nemusí obávat, že si aktivují neomezený internet navždy. V nových tarifech si totiž mohou změnit datový objem každý měsíc směrem nahoru i dolů.

Na nové tarify, uvedené na trh od září 2019, přešlo již 40 % nefiremních zákazníků T-Mobile. Čtvrtina z nich pak využila právě variantu s neomezenými daty. Průměrná datová spotřeba této skupiny uživatelů se pohybuje okolo 17,5 GB za měsíc.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
briza
Za minulý měsíc cca 350 GB, ale používám to jako primární zdroj internetu.
xD
Já tak 1 - 2GB :D
podvod
je nehorazne jim dovolit sluzbu nazyvat neomezena data kdyz jsou omezena rychlosti. v lete jsem stahnul 1,5 tb pres twist kartu to jejich lte a skutecne to fungovalo. ceny co ale chteji za data bez fup a hlavne bez omezeni rychlosti jsou absolutne nehorazne a omezeni rychlosti tak zasadni z nema smysl o tarifu uvazovat mam za 549 volani, sms a 20 gb a k tomu jsem vsude na wifi a jen tak tak s tim vystacim a cekam na svetlo na konci tunelu..zatim ale marne az budou neomezena data bez omezeni rychlosti klidne s podminkou od nich mit pevny internet tak budu uvazovat
Jab
První na data opravdu neomezený tarif T-Mobile stojí 1575 korun. Vzhledem k nedávným změnám na ČTÚ se kartel holt udrží. Kdo nemá možnost sehnat si tarif přes zaměstnavatele (atp.), tak buď platí nehorázné sumy, nebo se přes telefon podívá tak leda na IDOS. K čertu s jejich kampaní. Jen trollí své zákazníky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze