Je libo chytré hodinky za 400 korun? Tak si pospěšte

12

Mít na zápěstí hodinky propojené s mobilem je snem mnohých, jen málokdo je ale za toto příslušenství ochoten utratit tolik, za kolik by si mohl pořídit slušný telefon ze střední třídy. Ovšem hodinky, jejichž cena se počítá na stokoruny, to už je jiná káva. Jedná se však o cenově omezenou nabídku.

Cena sedmnáct dolarů, tedy něco lehce nad čtyři stovky, je platná ještě dnes, s příchodem zítřka stoupne na 20 dolarů, pozítří o něco výše, ale i tak se jedná o velmi zajímavou nabídku.

Mifone W15
Hodinky Mifone W15.

Hodinky Mifone W15 se navíc dají připojit prakticky ke každému chytrému zařízení. V nabídce je Android a iOS, k připojení dokonce není nutná ani instalace obslužné aplikace, což poněkud vzbuzuje obavy o možnosti práce s notifikacemi. Podle všeho tak půjde spíše o chytrý náramek s nějakými funkcemi navíc.

Mezi ně patří například krokoměr, diktafon, hudební přehrávač, budík nebo stopky. To vše na displeji s úhlopříčkou 1,44 palce, který je krytý safírovým sklíčkem. Zařízení pohání 405mAh baterie, se kterou by hodinky měly vydržet v pohotovosti až 200 hodin.

E-shop gearbest.comumožňuje zaplatit přes PayPal nebo platebními kartami. Zboží posílá i do ČR a pokud vám nevadí si na doručení počkat 10 až 25 dní, pak je poštovné zdarma.

Zdroje: gearbest.com, gearbest.com

Diskuze ke článku
l
Tak tahle nezdařilá kopie Apple Watch má k chytrým hodinkám hodně hodně daleko.
linbush
Podle mého názoru bych litoval i těch 400Kč. Myslím, že kdo si tyto "hodinky" koupí, uloží je tak po 2-3 dnech do šuplíku a už je nikdy nepoužije. Jo holt nejsem tak bohatej abych kupoval levný věci.
Linbush
www.makety-linbush.cz
Petr
Výhodná nabídka by to byla tak za 39 Kč na ty 2 hodiny "používání" než člověk zjistí, že to je úplně k prdu. Jinak jak píše linbush.
mental.disease
Zafirové sklíčko na hodinkách za 15€ :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze