Jak získáte 20GB kredit na Ulož.to zdarma? Stačí být očkovaný proti COVID-19

Návod
3
Jak získáte 20GB kredit na Ulož.to zdarma? Stačí být očkovaný proti COVID-19
Fotografie: pixabay.com
  • Oblíbený server Ulož.to se rozhodl motivovat k očkování proti COVID-19
  • Všichni očkování budou odměnění 20GB kreditem na stahování zdarma
  • K jednomu účtů lze získat i několik odměn současně

Přetrvávající pandemie COVID-19 komplikuje život takřka všude, Českou republiku nevyjímaje. V tuto chvíli je jedinou účinnou zbraní očkování, které již podstoupila většina obyvatel. A právě k očkovaným mohou z různých stran mířit benefity všeho druhu. Zajímavou akci připravil server Ulož.to, který se rozhodl odměnit očkované a případně motivovat ty, kteří očkování zvažují. „Rozhodli jsme se odměnit všechny zodpovědné lidi, kteří svým očkováním přispívají k poražení pandemie COVID-19. Věříme, že tato pozitivní motivace k očkování přispěje ke zvýšení celkové proočkovanosti obyvatel. Zároveň bychom rádi inspirovali i další firmy a podnikatele v České republice, aby se k této formě motivace přidali. Lidé mají rádi odměny a pokud bude seznam dárků, slev a benefitů pro očkované dlouhý, může skutečně jít o podstatný motivační impuls,“ říká Jan Karabina, výkonný ředitel Ulož.to cloud.

Na odměnu za očkování má nárok každý uživatel Ulož.to, který se přihlásí ke svému účtu a nahraje pro ověření potvrzovací QR kód platného očkování z Česka nebo Slovenska. Je dokonce možné nahrát i více kódů, například od dalších členů rodiny, a odměnu si tak znásobit. Každý QR kód lze samozřejmě použít pouze jednou. Ve výsledku tak nemusíte získat pouze 20 GB, ale i několikanásobek.

Ulož.to

„Nechtěli jsme jen čekat a stěžovat si, že vláda dělá málo. Věřím, že jakákoliv podpora těm, kteří se nechávají očkovat, je v tuhle chvíli dobrá věc, a tak se prostě snažíme udělat to málo, co můžeme,“ uzavírá Karabina.

Jak získat 20 GB kreditu zdarma?

  1. Přihlaste se ke svému účtu na Ulož.to, případně si jej snadno založte
  2. Přejděte na stránku o očkování v rámci Ulož.to
  3. Nahrajete unikátní QR kód, nebo jej naskenujte webkamerou
  4. A to je vše, 20 GB kreditů bylo připsáno k vašemu účtu

Připsání kreditů je opravdu velice snadné. Nemusíte nikde nic dlouze hledat, stahovat nebo vytvářet. Pakliže již máte účet na Ulož.to, jednoduše se přihlásíte, přejdete na speciální stránku, kde naleznete nejen podmínky akce, ale také pasáž s aktivací. Musíte nahrát váš unikátní QR kód. Nejjednodušší cestou je naskenování skrze webkameru, což funguje rychle a spolehlivě. Za okamžik je váš stav kreditu navýšen o 20 GB. Stejným způsobem pak můžete přidávat další QR kódy. Zbývá dodat, že platnost tohoto kreditu je omezena na 6 měsíců.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Jan Mareček
Jan Mareček
Jak už jsem řekl...dojedu kredit a končím s Usouložto👎
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
20Gb je docela málo ne :D
Daniel Čermák
Daniel Čermák
Naposledy upraveno: 4. 12. 2021 19:19
To je opravdu zruinuje. A pokud ti tak moc jde o těch pár GB tak se nech naočkovat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze