Jak si Huawei vedl během prvních tří čtvrtletí letošního roku?

Jak si Huawei vedl během prvních tří čtvrtletí letošního roku?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Nárůst tržeb ve sledovaném období činil 9,9 %
  • Huawei se chce soustředit na rozvoj AI, cloudových služeb a 5G technologií

Huawei dnes zveřejnil své hospodářské výsledky za uplynulá tři čtvrtletí roku 2020, které byly navzdory krizi spojené s pandemií koronaviru i stupňujícímu se obchodnímu napětí s USA příznivé. Během období leden až září Huawei vygeneroval tržby ve výši 671,3 miliard čínských jüanů (2,3 bilionu korun), což je nárůst o 9,9 %. Během prvních tří čtvrtletí roku 2020 obchodní výsledky společnosti Huawei v zásadě splňovaly očekávání.

Světová pandemie koronaviru vystavila globální dodavatelský řetězec společnosti Huawei silnému tlaku a její výroba i provoz se nyní potýkají se zcela novými výzvami. Společnost se ale i nadále snaží přicházet s řešeními, která jí umožňují postupovat vpřed a plnit závazky vůči zákazníkům a dodavatelům.

Huawei se do budoucna hodlá zaměřit především na rozvíjení svých silných domén v oblasti ICT, jako jsou umělá inteligence (AI), cloudové služby, 5G technologie a výpočetní technika, aby mohla poskytovat individuální řešení pro každou situaci, pokročit ve vývoji průmyslových aplikací a společně se svými partnery vytvářet nové hodnoty prostřednictvím sítí páté generace.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze