Jak se představoval iPhone 5S a 5C? Podívejte se na záznam tiskovky

1

Ve včerejších večerních hodinách došlo k poměrně významné události. Apple pořád svou tiskovou konferenci, na které nepředstavil jeden, ale rovnou dva nové iPhony. I když škarohlídi za oběma novinkami vidí stále jen upravený iPhone 5. Jak celé představování probíhalo? Na to se dnes můžete podívat.

10. září 2013 bylo pro každého fanouška společnosti Apple velkým dnem. Tim Cook totiž představil nové iPhony. Ano, nešlo o jeden, ale rovnou dva nové modely. Levnější iPhone 5C vsází na plastové materiály a veselé barvičky, dražší na punc luxusu či novou zlatou barvu. Oba jsou však designem blízcí iPhonu 5 a model 5C také výbavou, kterou takřka přebírá. Přísným pohledem můžeme říci, že se Apple na nových modelech příliš nenadřel. Asi největší novinkou je u modelu 5S integrovaná čtečka otisků prstů. Tu Apple zakomponoval do tlačítka pod displejem.

Čtěte také:

Apple iPhone 5C a iPhone 5S

Celé představování jsme vám včera zprostředkovali textovým on-line přenosem. Obra a zvuk je ale přeci jen lepší a vy se tak dnes můžete podívat na záznam celé tiskové konference, která trvala více než hodinu. Využít můžete buď oficiální stránky Apple, kde však potřebujete buď produkt Apple, nebo nainstalovaný přehrávač Quick Time na vašem zařízení s Windows. Jednodušší cesta vede přes spuštění videa na YouTube, které najdete pod článkem.

Zdroje: thenextweb.com, youtube.com