Jak by vypadal smartphone od Elona Muska?

6
Jak by vypadal smartphone od Elona Muska?
  • Zajímavý koncept ukazuje, jak by vypadal telefon Tesla C1
  • Zaujme především elastický displej

Práce a nápady vizionáře Elona Muska s železnou pravidelností plní stránky našich magazínů. Kolegové z fDrive.cz si všímají jeho příspěvku k rozvoji elektromobility, na fZone.cz si zase můžete přečíst o jeho úspěších v dobývání vesmíru anebo nápadech na nové možnosti dopravy.

Svět mobilních telefonů ale zůstává této geniality ušetřen, a tak si otázku, jak by vypadal smartphone značky Tesla, pokládají jiní. Například Jeffrey Lee z Yanko Design. Jeho fiktivní model Tesla C1 zaujme především zásadní technickou inovací. I když se lehce podobá současným ohebným smartphonům, zvětšování zde neprobíhá překládáním, ale roztahováním. Displej tedy není ohebný, ale rovnou elastický.

Tesla C1.

Jak dále ukazuje koncept, takový design by se dal využít jak pro rychlou kontrolu, tak jako normální telefon, tablet nebo herní zařízení. Nepochybujeme, že cena by v takovém případě byla vysoká, ale když může do světa telefonů promlouvat třeba takové Porsche, proč by nemohla Tesla?

Diskuze ke článku
Blue Sun
Musk by si měl radší zapálit dalšího špeka a přemýšlet, co řekne akcionářům, až ta jeho továrna na sliby imploduje.
Blue son
Tak ty si ultimatni debil ????????
Zkus si vest takovy firmy jako ma Musk a jestli te do 2 tydnu neodvezou do blazince, tak ti pogratuluju.
O slibech ani nemluvim, jestli splni aspon 10% toho, co slibuje, tak zmeni zivot miliardam lidi, zatimco ty budes stale jen omezenej chudak za pocitacem :)
Bu Sun
Jo mimochodem všichni jste tady ovce, analfabeti a debilové, jen já jsem nejlepší, největší, nejkrásnější a nejlepší. Je to tak, smiřte se s tím!
Bukake Sun
Já jsem lepší než Musk! Jsem nejlepší v této galaxii a nikdo na mne nemá!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze