iPhony 12 by mohly v budoucnu podporovat reverzní nabíjení

22
iPhony 12 by mohly v budoucnu podporovat reverzní nabíjení
Fotografie: Apple
  • Funkce reverzního nabíjení by mohla být dostupná u AirPods
  • S informací přichází certifikační úřad FCC

Nová technologie MagSafe dostupná u iPhonů 12 by mohla podle certifikace amerického úřadu FCC (na kterou odkázal Jeremy Horwitz) v budoucnu umožnit také reverzní bezdrátové nabíjení připojeného příslušenství.


Funkce by se měla objevit alespoň u jednoho produktu z řady příslušenství Apple. Redaktor agentury Bloomberg, Mark Gurman, se domnívá, že by tímto příslušenstvím mohla být nová AirPods, jejichž pouzdro by se magneticky přicvaklo k zádům telefonu.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
S tou pidi vydrží úplně s prominutím k hov.nu :D
David Hyšpler
David Hyšpler
Pekna inovace. Snad se utivatele iphonu dockaji. :-) Osobne si myslim, ze Apple vi, ze jejich uzivatele ziji v bubline a realne nevi, kam se mobilni a notebokovy svet posunul mimo jejich platformu. Me loni uzivatel Apple notebooku psal, jak je super, ze ma touch id. Prihlasovani itiskem prstu bylo na windows noteboocich jiz 5 let (tedy alespon ja jsem notebook s cenou do 20ti tisic s touto funkci mnoho let mel). A zaroven mu napr. nevadilo, ze si Apple rekne priplatek za 128 gb ssd disk 6 tisic, pricemz realn, rozdil mezi 128 gb ssd diskem a 256 gb diskem je max 600 korun. A doslo mi, ze utivatele Apple produktu asi jsou opravdu oddane ovce. Nebo se zkratka smirili s tim, ze koupi, co je, bez ohledu na cenu. Z pohledu Applu skvely stav! Jako uzivatel androidu a windows kroutim hlavou...

Byt jsou apple produkty jiste dobre, dostat se do faze, kdy uz clovek nepremyslu vubec racionalne (trzne), je trochu zarazejici.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze