iPhone SE (2017) se skleněnými zády? Úniky naznačují, že ano

16
iPhone SE (2017) se skleněnými zády? Úniky naznačují, že ano
  • Další generace kompaktního iPhonu by se mohla představit ještě letos
  • Výraznou změnou má projít zadní strana zařízení

Nejmenší telefon Applu bývá často označován jako nejkompaktnější chytrý telefon na trhu a není se čemu divit. V době, kdy vládnou pěti a vícepalcové smartphony si iPhone SE vystačí s pouze čtyřpalcovým displejem a přesto nabízí například výkonný hardware nebo kvalitní fotoaparát. Spousta uživatelů právě takový telefon hledá a malý iPhone se tak těší značné oblibě, a to přesto, že jde již o více než rok starý model. Byť se letos dočkal malých inovací. Apple proto rozhodně bude pracovat na nástupci. To by mohl dokazovat i nejnovější únik, na kterém má být údajně zachycena druhá generace iPhonu SE.

Apple iPhone SE 2
Možná podoba druhé generace iPhonu SE

Na první pohled si můžeme všimnout zásadní změny na zadní straně, kde zřejmě skončí nadvláda hliníku a žezlo převezme lesklé sklo. Z materiálů položených pod telefony lze vyčíst, že by mohlo jít dokonce o Icon-X Glass, které Apple používá u chytrých hodinek Apple Watch Sport.

Za povšimnutí stojí také levý horní roh zadní strany, kde došlo k menšímu přeskupení. Fotoaparát a přisvětlovací LED dioda jsou nově umístěny vertikálně pod sebou. Více informací v tuto chvíli o možné druhé generaci iPhone SE není k dispozici. Moudřejší bychom mohli být možná už 5. června kdy začíná tradiční Apple WWDC.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Zafata
Nevim co je to ted za modu,ze vsechny skoro nove vlajkove lode maji leskla zada. Klouze to a je to jak z pouti.
Dragereker
Trikrát prevarený čaj?
Márv
Som zvedavý na názov Iphon SEs, SEse, SE2, SE2017, TE (tree edition). Kde sú tie časy keď vždy bol len jeden napríklad 4, 4s, 5, 5s.
Newek
Výborný telefon. Pokud někomu vyhovuje ios, tak vřele doporučuji. Sám uvažuji, že už nepůjdu do iPhone 8, ale právě do nástupce současné SE.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze