iPhone 5 jde do výroby, na trh přijde v létě, tvrdí zdroj z Foxconnu

9

Pokud jste byli zklamaní, že minulý rok nebyl představen iPhone 5, tak zbystřete. Jeden ze spolehlivých zdrojů ze společnosti Foxconn prozradil, že tento telefon se co nevidět začne masově vyrábět, do prodeje by měl jít v průběhu letošního léta.

To že iPhone 5 přijde na trh letos je jisté téměř na 100 procent, jen nikdo nevěděl kdy. Dohadům nyní učinil přítrž server 9to5mac.com, který se od důvěryhodného zdroje z Foxconnu (společnost, která pro Apple iPhony vyrábí) dozvěděl, že iPhone 5 půjde co nevidět do výroby, s plánovaným uvedením na trh zhruba v polovině roku. Existuje prý mnoho jeho prototypů (lišících se od sebe prý jen v detailech), a nelze říct, který z nich bude ten pravý iPhone 5.

Bude právě toto nový iPhone 5?

Zatím je jasné, že displej bude mít minimálně úhlopříčku 4 palce, nebude prohnutý (všechny známé prototypy mají stejnou tloušťku po celé ploše telefonu), žádný z dosud spatřených vzorků se nepodobá současnému iPhone 4/4S.

Pokud se ohlédneme do minulého roku na iPhone 4S, můžeme vidět, že mezi začátkem výroby (konec jara 2011) a jeho představením uplynulo 5 měsíců. Pokud se Apple bude držet podobného časového schématu, tak odhadujeme, že iPhone 5 bude představen v polovině června 2012. A aby čekání do léta nebylo tak dlouhé, tak vězte, že na jaro nám Apple s největší pravděpodobností plánuje představit novou generaci svého tabletu iPad 3.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Můj názor
Minimálně 4" displej... Konečně adekvátní rozměr vzhledem k ceně telefonu :-)
Radim
Dokud se neobjeví zapomenutý někde v baru, tak jsou ty fotky fake :) To na těch fotkách rozhodně není iPhone 5.

Nějaký vrátný z Foxconu zase vypustil kachnu. Asi potřeboval zvýšit návštěvnost na svém blogu.
skileton
asi to bude blba otazka ale kolko by stal prototyp?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze