iOS6 si během 24 hodin stáhlo 15 % uživatelů

8

Aktualizace na nejnovější verzi operačního systému iOS se předevčírem objevila v éteru a uživatelé již vesele stahují. Z několika analytických webů se lze dočíst zajímavé informace, týkající se rychlosti šíření nové verze a jejího využití v jednotlivých zařízeních Applu.

Jak hlásí web Chitika, iOS 6 si za prvních 24 hodin aktualizovalo už 15% všech uživatelů, což je rozhodně slušným krokem vpřed ve srovnání s předchozí verzí. iOS 5 totiž dorazilo na cca 20% zařízení až po pěti dnech.

TIP: Nezapomeňte na náš návod, jak aktualizovat.

Stejnou informaci přináší Chartboost, který mimo jiné dodává další zajímavost. Nejrychleji si novou verzi aktualizují majitelé iPhonů (17%), další na řadě jsou uživatelé iPadů (13%) a nakonec si iOS 6 stahují do iPodů Touch (9%). Většina zařízení ještě stále běží na iOS 5.1.1, to se ale bude aktivně měnit v nadcházejících dnech a týdnech.

iOS 6 po dlouhé době přináší velké změny, týkající se mnoha služeb a funkcí systému. Více se o systému dozvíte v našich dojmech.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
petr
z toho by si mel vzit priklad android
stepo
presne. takhle rychle by to melo byt i na androidu. je videt. ze apple na svem produktu maka,a mozna i proto je tam kde je.
Zafata
Na iPad jsem to stahnul a super. Hlavne internetovy prohlizec. Pokud bych mel iPhone 4 nebo 4S tak tam bych nechal zatim 5.1.1 uz kvuli mapam. Jinak skoda ze si google neosefoval na kazdem stroji cisty android a upravy vyrobcu jako sense , touchwiz atd jen jako volitelnou soucast. Asi by to nebylo mozne , ale mi by se to hodne libilo.
Hades
jj ten app store je na h... To se mi na tom opravdu nelíbí

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze