Apple vydal iOS 6.1.3: konečně opravuje bezpečnostní chybu

2

Apple včera vypustil aktualizaci svého systému iOS na verzi 6.1.3. Ta mimo jiné opravuje závažnou bezpečnostní chybu, která dávala možnost telefon odemknout i bez znalosti PIN kódu.

Včera vyšel iOS 6.1.3, díky kterému si mohou všichni uživatelé zařízeních s tímto systémem oddechnout. Až doposud bylo možné poměrně snadno a bez dalších aplikací obejít uzamčený telefon. Jinými slovy se dostat do prostředí, i když jste neznali PIN kód. Postup byl poměrně snadný a hlavně rychlý, ostatně podívejte se na video níže.

Vylepšení se dočkali také Apple Mapy a to především v Japonsku, kde přibyly například 3D obrazy budov. Spekuluje se také, že Apple vylepšuje své mapy v konkrétních oblastech či městech. Vesměs se to však týká USA, Kanady a Velké Británie. Aktualizaci na iOS 6.1.3 můžete stahovat na iPhone 3GS, 4, 4S, 5, iPad 2 a novější a konečně na iPod Touch od čtvrté generace.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
CHYBA VÔBEC NIEJE ODSTRÁNENÁ .... BRAVÓ APPLE :D:D:D

KVALITA ZA DOBRU CENU :D:D:D

http://blog.gsmarena.com/the-iphone-passcode-can-still-be-bypassed/

hlavne, že platia neskutočné peniaze niekomu vo vývoji, ten si to ani len neoverí a rovno vypustia update ... ŽE HANBA neskutočná
petr
ale že by dali aktializaci pro ipod touch 2g na IOS 5 aspon to ne ,,s tou 4.2.1 nemůžu stáhnout skoro vubec žádnu aplikaci ,fakt super. ještě že jsem to kupoval na písničky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze