iOS 6.1.1 přinesl majitelům iPhone 4S horší výdrž baterie a přehřívání

29

Operátor Vodafone v Evropě varoval uživatele iPhone 4S před aktualizací na iOS 6.1, jelikož přinesl mnohým problémy s 3G sítí a Wi-fi připojením. Oprava se objevila zanedlouho s verzí 6.1.1, která ale mnohým způsobuje další starosti.

V nedávno uvedeném iOS 6.1 se objevila chyba, která způsobila vrásky na čele mnohým uživatelům iPhone 4S. Nemohli telefonovat, posílat a přijímat SMS či se připojit k internetu. Pro tyto telefony Apple rychle vydal opravnou verzi 6.1.1. Na jednu stranu byla chyba s 3G sítěmi a Wi-fi připojením opravena, ovšem za jakou cenu... Diskusní fórum na stránkách Apple se začalo plnit stížnostmi, že se znatelně snížila výdrž telefonu a iPhone 4S se začal hodně zahřívat.

Uživatelům iPhonu 4S se snížila výdrž až o polovinu, při zapnutém telefonu se vybije baterie už po čtyřech hodinách, před aktualizací vydržela dvojnásobek.

Doufáme, že i tato chyba bude opravena ve verzi iOS 6.1.2, která je plánována na příští týden. Nebo se máme bát, co za chybu se objeví příště?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Milan
"Výdrž se snížila na polovinu -> baterie se vybije po 4 hodinách." To jako iPhone vydrží fungovat jen cca 8 hodin? Za ty prachy? :D
Velda
Jeden HW a stejně je to problém pro Apple otestovat. :-)
bobo
ani jeden z uvedenejch problemu se me tedy netyka..........nic jsem nezaznamenal!
eman
No co vždyt je to fuk Android je všechny sežere a nákej Aple půjde dřív nebo bozději do kopru

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze