Aktualizujte si iPhone, iPad a iPod Touch na iOS 6.1.2

5

Jak jsme minulý týden předpokládali, tak se i stalo. Apple vydal včera večer novou aktualizaci iOS, tentokráte s číslovkou 6.1.2. Co myslíte, opravil nedávno objevenou bezpečnostní chybu?

Včera ve večerních hodinách jste možná zaregistrovali, že je pro vaše iPhony, iPady a iPody dostupná nová aktualizace iOS 6.1.2. Vyšla týden po verzi 6.1.1, která však byla určena pouze pro iPhone 4S.

Tato aktualizace obsahuje následující změny:

  • Opravuje chybu v Exchange kalendáři, která mohla způsobovat zvýšení síťové aktivity a snížení výdrže baterie

Předpokládalo se, že bude zároveň opravena bezpečnostní chyba, kdy se kdokoli mohl ze zamykací obrazovky, chráněné heslem, dostat k vašim kontaktům a fotkám. To byla jedna z prvních věcí, kterou mnozí po instalaci verze 6.1.2 vyzkoušeli. Jak už tušíte, chyba opravena nebyla, stejným způsobem ji můžete stále vyvolat. Očekáváme tedy brzkou aktualizaci 6.1.3. Osobně si nepamatuji tak rychlý sled aktualizací iOS za sebou.

Tip: iOS 6.1 obsahuje bezpečnostní chybu umožňující přístup ke kontaktům

Pokud se vám aktualizace na iOS 6.1.2 nenabídne automaticky, běžte do Nastavení / Obecné / Aktualizace softwaru, kde si můžete zkontrolovat, zda-li je iOS 6.1.2 pro vaše zařízení již dostupný. Instalace probíhá zcela identicky, jako u předchozích verzí iOS, čili se stáhne soubor s aktualizací, která se následně automaticky spustí. Velikost aktualizačního souboru pro iPad i iPhone je 12 MB. Ačkoli je instalační soubor oproti verzi 6.1 mnohem menší, instalace na iPhone 4 a novém iPadu trvala poměrně dlouho.

Diskuze ke článku
silver
možná až potvrdí že na ní de jailbreak :)
ha
Doufam ze uz teda porad prestane padat wifina
Carlosso
Mě docela dost stoupla spotřeba (po aktualizaci na 6.1.2)...Mám iP4.
Stalo se to taky někomu???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze