iOS 12 se bude snažit napravit neúspěch svého předchůdce

33
iOS 12 se bude snažit napravit neúspěch svého předchůdce
  • iOS 12 má být „bezchybným“ iOS 11
  • Kromě opravy chyb se můžeme těšit na aktualizaci ARKitu či nové možnosti pro aplikaci Zdraví

To, že je současný iOS 11 nejpomalejší a nejchybovější mobilní systém, který kdy Apple vydal, není žádným velkým tajemstvím. Nové zprávy však hovoří o tom, že se Apple bude snažit tento neúspěch napravit a důsledkem toho iOS 12 žádné zásadní novinky nepřinese.

iOS 12

Další iOS, který bude tradičně představen v září s novými iPhony, se totiž s největší pravděpodobností bude nést v duchu posledních macOS. Žádné zásadní novinky, ani změny uživatelského prostředí, nýbrž to, co dříve dělalo Apple tím, čím je. Hovoříme o perfektním propojení hardwaru se softwarem, vyřešení bugů, záseků a bezpečnosti celého systému. Dá se tedy předpokládat, že změnu uživatelského prostředí si Apple nechá až na příští rok pro iOS 13.

Úplně stejný však iOS nezůstane. Můžeme určitě počítat s novinkami v ARKitu či novými možnostmi pro zdravotní záznamy.

Zdroj: axios.com

Diskuze ke článku
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Ale slinty o lagdroidu budou fanatici šířit dál.
Lukas
Oni se už "snaží" delší dobu. iOS 8 - děs, iOS9 - děs, iOS 10 - relativně jakž takž, iOS 11 - děs. Já jsem to po 5 letech vzdal, přešel jsem k Androidu a konečně jsem spokojený.
Readytogo
Hanba Applu. Taka velka a bohata firma a nevie vyladit system na 10 telefonov.
Kuba
Vždyť to žádná katastrofa není a nikdy nebyla. Nejsem tedy heavy user, ale nic hroznýho jsem nezaznamenal. Ani na starším telefonu. A nemyslím si, že mám štěstí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze