iOS 11.2.5 je venku, přináší podporu pro Apple HomePod

7
iOS 11.2.5 je venku, přináší podporu pro Apple HomePod
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Apple vypustil nejnovější software iOS s označením 11.2.5
  • Hlavní novinkou je kompatibilita s chytrým reproduktorem HomePod

Apple aktuálně vypustil aktualizaci operačního systému iOS a vyhlížet můžete konkrétně verzi 11.2.5. Velikost aktualizace dosahuje přibližně 180 MB v případě iPhonu 8 Plus, avšak výsledná velikost se liší dle konkrétního modelu. Hlavní novinka obsažená v této aktualizaci se týká chytrého reproduktoru HomePod.

Apple iOS 11.2.5

Nový produkt Applu byl představen již v červnu loňského roku, avšak aktuálně se již chystá do prodeje a prvním uživatelům by měl dorazit 9. února. Aktualizace umožní uživatelům nastavit a automaticky přenést Apple ID, Apple Music, Siri a Wi-Fi nastavení přímo do HomePodu. Malá novinka se týká také hlasové asistentky Siri, kterou nově můžete požádat o předčítání zpráv dle vámi vybrané kategorie, jako je sport nebo obchodní zprávy.

Zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tomas
Celý trh už od října nervózně čeká až Apple konečně opraví otravnou chybu, kdy na zamykací obrazovce mizí hodiny + notifikace .. a nová aktualizace řeší pouze kompatibilitu s nějakým chytrým reprákem. To je gól..
Pesedm
:)))
Antik
S tema hodinama se to v mem okoli deje u par 6s a se ,ale ted uz jen velmi vyjimecne, ne li od posledni aktualizace vubec

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze