Instagram pro Windows Phone aktualizován, ale stále je to beta

7

Instagram je poměrně mladou sociální sítí, která těží především z fotografií svých klientů. Můžete zdě sdílet různé fotografie, upravovat je a vaši přátelé si je mohou prohlížet. Není tomu dávno, co tato sociální síť dostala oficiálního klienta i pro Windows Phone, a ten právě dostal novou porci aktualizací.

Existuje velké množství neoficiálních klientů sociální sítě Instagram pro Windows Phone, přičemž jedním z nejlepších je 6Tag, ale nyní je možnost stáhnout si i oficiálního klienta. Lví podíl na tom má Nokia, která lobbovala u svých partnerů pro Windows Phone a zdá se, že úspěšně.

Když se Instagram na Windows Phone Store objevil, tak byl ve verzi 0.1.0.0 a jednalo se stále o beta verzi. Ovšem nyní se klient dostal aktualizace a můžete si stáhnout klienta ve verzi 0.2.0.0, ovšem stále se jedná o betu. Co je nového? Především můžete označovat lidi na svých fotografiích, určovat polohu pořízení fotografie a taktéž byly opraveny chyby a vylepšeno bylo i uživatelské prostředí. Mimo to je nyní aplikace i rychlejší.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com, neowin.net

Diskuze ke článku
WTF
Aj tak všetci použivaju 6tag...
jirka
mám Nokii 925 a tohle vůbec nepoužívám, nevidím žádný využití
Marketa
AHoj, poradíte mi ? Mám windows phone 8. Lumia 800. Nejde mi instalace 6tag ani instagram beta. nic proste. pise mi to at aktualizuji tel. uz jsem tak ucinila, zadne nove aktualizace a stejne to nejde.
Anonymek
Ahoj mám Samsung Galaxy S4 a instagram se mi v pořádku naisntalovala i se mi tam dávaji v pohodě fotky ,ale když tam chci dát video tak mi to jde natočit i upravit do efektu ,ale pak mi napíše že se instagram zastavila.. pomozte prosím

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze