Instagram 4.1: video i pro Ice Cream Sandwich, nově i jeho import

1

Aplikace Instagram, která slouží pro sdílení obrázků a krátkých videoklipů, byla včera aktualizována na verzi 4.1. Je to první majoritní aktualizace od doby, kdy byl Instagram koupen Facebookem. Z této aktualizace budou mít radost hlavně majitelé telefonů s Ice Cream Sandwich, nyní i oni mohou sdílet videoklipy.

Nedávná aktualizace Instagramu, která umožnila nahrávat a sdílet videoklipy, toto umožňovala pouze uživatelům Androidu s verzí Jelly Bean. Autoři Instagramu si ale uvědomují, že uživatelů telefonů se starší verzí Androidu je pořád hodně, proto tuto funkci rozšířili i pro verzi Ice Cream Sandwich, která je aktuálně instalovaná na téměř 23 % telefonů telefonů s Androidem.

Mimo podpory starší verze Androidu přibyly i nějaké novinky, mezi ty nejzajímavější patří možnost importu již nahraného videa, které máte uložené v telefonu. Můžete si zvolit, kterou jeho patnáctivteřinovou část chcete použít.

Uživatelé iOS mají možnost díky speciálním algoritmům narovnat fotografii, kterou mají vyfocenou nakřivo. Verzi pro Android tato funkce chybí, věřím ale, že se jí brzo dočkáme.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.instagram.com

Diskuze ke článku
Antonín
Mohu se zeptat jestli bude moznost natacet idea pro android 2.3.6+ díky za odpoed :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze