Cinemagram je konečně nyní dostupný i pro Android

3

Neomezujte se ve sdílení na sociální sítě pouze na fotografie, zkuste sdílet i krátké videosekvence. Umožní vám to aplikace Cinemagram, která byla doposud dostupná pouze pro iOS. Nyní konečně konečně přichází i na Android, vyzkoušejte ji.

Téměř přesně před rokem jsme vám přinesli recenzi aplikace Cinemagram. Jde o napodobeninu Instagramu, jen s tím rozdílem, že není určená pro sdílení fotografií, ale pro krátké videosekvence. Ty mohou být dlouhé maximálně 4 vteřiny, lze k nim přidat různé efekty a mimo Cinemagramu je můžete sdílet i jako animované GIFy na Facebooku nebo Twitteru.

Cinemagram jsem vyzkoušel na telefonu Samsung Galaxy S II, vypadá hezky a použitelně, ovšem trápily mě problémy se stabilitou aplikace, často se samovolně zasekla, přestala reagovat a systém ji musel ukončit. Věřím že se to spraví s první aktualizací.

Tip: Vyzkoušeli jsme Cinemagram: bude to nový zabiják Instagramu?

Verze pro Android je k dispozici zdarma, nekoná se tedy situace jako před více než rokem na iOS, kdy byl Cinemagram měsíc placený a až poté zdarma.

Máte raději sdílení fotografií nebo krátkých videosekvencí? Používáte už nějakou jinou podobnou aplikaci, například Vine od Twitteru, která umí videosekvence o 2 vteřiny delší? Nemáte s Cinemgramem na vašem telefonu problémy se zamrzáváním aplikace?

Stáhnout Cinemagram

Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Concionator
Tolik zbytečných aplikací...
IQLogic
A v čom je tá aplikácia taká úžasná, že je KONEČNE dostupná aj pre Android? Ďalšia totálne zbytočná aplikácia pre pablbov, ktorí musia zdieľať každý jeden krok :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze