Instagram už umí videa, první den se jich nahrálo 5 milionů

3

Pokud používáte Instagram a už vás přestalo bavit sledovat pouze statické obrázky, můžete nyní využít možnosti nahrávat krátká videa. Jde o jednu z nejzásadnějších aktualizací od spuštění Instagramu, uživatelé stihli už během prvního dne nahrát miliony videí.

Instagram je jednou z nejpopulárnějších sítí pro sdílení obrázků z mobilního telefonu. Před několika dny se dočkal jedné z nejzásadnějších aktualizací za svou existenci, mimo obrázků mohou nyní uživatelé nahrávat i ozvučená videa o maximální délce 15 vteřin.

Nahrávání probíhá tak, že se dotknete tlačítka se symbolem kamery, nahrávání se okamžitě spustí. Během nahrávání musíte na tlačítku držet prst, pokud ho pustíte, nahrávání se pozastaví. Takto můžete jednoduše "sestříhat" krátké video, nemusíte ho nahrávat najednou. Stejně jako na obrázky, i na videa je možné aplikovat různé filtry. Jakmile budete s videem spokojeni, vyberete snímek, který ho bude reprezentovat ve vašem streamu příspěvků a můžete ho publikovat.

Pokud si někdo vaše video přehrává, neopakuje se mu stále dokola, jako u některých konkurenčních produktů.

Za první den od spuštění možnosti nahrávat video jich uživatelé nahráli kolem 5 milionů, za jednu minutu je nahráno přibližně 40 hodin videa.

Už jste si video v Instagramu vyzkoušeli? Co na tuto možnost říkáte? Je to logický krok správným směrem nebo jen dohánění konkurence?

Zdroje: androidcentral.com

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Terrel
Je možné že na starší verzi androidu nelze přes instagram nahrávat videa?
Padikcz
Ano, u starších verzí androidu nelze uplatnit tuto možnost.
Já měl starý android 4.0.4 a přešel jsem na 4.1.2 a nyní možnost natáčení videa na Instagramu mám.
honza
Nyní je ale na google play u instagramu v popisku Neco jako 'new : 4.0 -video

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze