Ice Cream Sandwich bude dostupný nejen pro Nexus S

1

Máte starší komunikátor s Androidem 2.3, a chtěli byste Ice Cream Sandwich? Možná se dočkáte, buď oficiálně od výrobce vašeho přístroje, nebo neoficiálně od početné Android komunity. Nebude to ale hned, budete si muset nejprve počkat, až se Galaxy Nexus bude prodávat, až pak se ICS dostane i na ostatní komunikátory.

Gabe Cohen ze společnosti Google potvrdil, že se pracuje na implementaci Ice Cream Sandwich pro předchozí model komunikátoru Nexus, kterým byl Samsung Nexus S. Řekl, že "Momentálně pracujeme na vydání Ice Cream Sandwich pro Nexus S, je ale teoreticky možné, že může fungovat i na ostatních přístrojích, které běží na Adroidu 2.3". Nexus S tak dostane Ice Cream Sandwich jako první, a dá se očekávat, že vzápětí se na implementaci pro své přístroje vrhnou i další výrobci. Tento rok se toho s největší pravděpodobností už nedočkáme, musíme si počkat na rok 2012.

Čtěte: Nový Android 4.0 Ice Cream Sandwich: přehled novinek

Už před nedávnem se na veřejnost dostalo video, kde můžeme vidět jednu z fungujících vývojových verzí Ice Cream Sandwich, která na Samsung Nexus S vcelku svižně běží.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Barney
Z hlediska zákazníka tuto zprávu vítám, ale není to pro Google cesta, jak přijít o těžké prachy?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze