Nexus S dostává Ice Cream Sandwich, zatím pro zaměstnance Google

Android 4.0 Ice Cream Sandwich se už nezadržitelně blíží pro telefon Samsung Nexus S. Zaměstnanci Google, kteří tento telefon vlastní, v těchto dnech dostávají OTA (over-the-air) update. Jde o poslední fázi testování, která má ověřit stabilitu a funkčnost ICS na Nexus S u co největšího množství testovacích uživatelů.

Na Twitteru a Google+ se objevily informace od zaměstnanců společnosti Google, že do firemních Nexus S telefonů obdrželi OTA update operačního systému Android, jedná se o dlouho očekávanou verzi Ice Cream Sandwich. Příspěvky na sociálních sítích nevydržely moc dlouho, už jsou smazány, ale díky několika uživatelům, co je nasdíleli nebo je poté vytáhli z cache prohlížeče, si je můžete sami na screenshotech prohlédnout.

Google+ s informací o Ice Cream Sandwich pro Nexus S

Vypadá to, že Nexus S bude mít tuto novou verzi Androidu oficiálně jako první ze současně prodávaných telefonů. Pokud máte Nexus S, nainstalujete si ji ihned, jakmile vám ji telefon nabídne, nebo si nějakou dobu počkáte, zdali se přece jen nevyskytnou nějaké problémy?

Google+ s informací o Ice Cream Sandwich pro Nexus S

Zajímavost: Praktika používaná při testování produktů mezi vlastními zaměstnanci se nazývá "dogfooding". Termín pochází z roku 1988, kdy Paul Maritz, jeden z manažerů společnosti Microsoft, poslal druhému manažerovi, Brianu Valentinovi, email s předmětem "Eating our own Dogfood". Ten se týkal toho, aby společnost více vyžívala své vlastní produkty.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze